Український Монреаль
-
Доброго ранку, громада:) Підкажіть, будь ласка, коли в Монреалі переводять годинник на літній час?
-
о 02:00
-
12 березня у цьому році
-
В кожній провінції є свої мінуси і свої плюси. Дуже велике значення має вартість оренди житла, наприклад між БК і Онтаріо / Квебек різниця приблизно 1000 дол. Писати можна багато але кожен має аналізувати це для конкретно своєї ситуації
-
Доброго дня, чи можна ще до вас звернутися ?
-
Уряд Канади приймає українців тільки даючи дозвіл на роботу і одноразову фінансову виплату плюс хелс кард, додаткові виплати залежать від уряду конкретних провінцій. Додаткових статусів нема ніяких. Дехто говорить що має статус біженця в Канаді, але нічого такого в нас нема.
-
Ніхто не знає ще можливо і будуть спрощені програми для українців для отримання пр. Ті кого ви перерахували приймали по квотам, тобто обмежену кількість, ніхто б не роздавав сотні тисяч віз. Тим паче я не розумію коли на це все жаліються хто взагалі в Україні давно на жив і до війни ніякого відношення прямого не має. Для багатьох це МОЖЛИВІСТЬ)
-
А які в них були умови?
-
♈️ Овен 9 березня. ✨ Ох, ревнощі будуть зашкалювати. ♉️ Телець 9 березня. ✨ Знову все відкладаєш? Молодееець. Дуже далеко підеш. ♊️ Близнюки 9 березня. ✨ Не все так погано, як тобі здається. ♋️ Рак 9 березня. ✨ Може перестанеш деградувати? ♌️ Лев 9 березня. ✨ Потребую романтики, допоможіть. ♍️ Діва 9 березня. ✨ Життя починає налагоджуватися. ♎️ Терези 9 березня. ✨ Не питайте чого я хочу, я сам не знаю. ♏️ Скорпіон 9 березня. ✨ СЬОГОДНІ ТВІЙ ДЕНЬ, РОЗДЯГАЙСЯ. ♐️ Стрілець 9 березня. ✨ КУДИ БІЖАТЬ ТВОЇ КРАЩІ РОКИ? ♑️ Козеріг 9 березня. ✨ Обережно, Козеріг сьогодні злюка. ♒️ Водолій 9 березня. ✨ У ТЕБЕ ХТОСЬ ТАЄМНО ЗАКОХАНИЙ. ♓️ Риби 9 березня. ✨ Твоїй голівці потрібен спокій, виспись. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦