Український Монреаль
-
Це мінімум тупість.
-
Ну, писати так показово в загальний чат, що ось як так ви не відповідаєте в пп, То Це ТаКиЙ цІкАвИй ХіД - це, як мінімум, дивно
-
Я б так не сказала Цікавий хід..це натяк на що?
-
Вимагання без черги - це як хамство. І пояснювання якогось ходу, то взагалі нонсенс.
-
Дякую за розуміння! Я дуже радий, що мій чоловік не розуміє української, бо він вже б давно послав цю допомогу.
-
Бо не все залежить від нас! Бо це не ми будемо переконувати лендлорда, а саме ви!
-
Гайз, прошу звернути увагу, що у групі є близько 3400 людей та людищ, близько 30% щось хоче і я з чоловіком як бджілки. Ми організовуємо теж мітинг онлайн і я це оголошу згодом, де я Вам також поясню як шукати, де шукати, що підготувати і як підготуватись до розмови з лендлордом. І я це все продумую, але потрібен час.
-
хто зрозумів, той зрозумів)
-
Тоді зроблю опитування чи цікаво Вам буде взяти участь в онлайн-колл, де я поясню як швидко та шукати квартири, які документи підготувати, як написати лист з описом для вашого майбутнього лендлорда та як запрезентувати себе перед лендлордом.
-
‼‼‼ Найочікуваніша подія березня ‼‼‼ 🔴 Конгрес Українців Канади Монреаля у співпраці з Торговельною палатою Монреаля, Центром підтримки іммігрантів CSAI та за фінансової підтримки Міністерства зайнятості та соціальної солідарності раді запросити вас на ▶ ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ ◀ 🟠 Захід відбудеться 30 березня 2023 року з 14 до 19 години Понад 40 компаній з різними профілями чекають на вас у центрі Монреаля, щоб запропонувати вам свої пропозиції роботи Зверніть увагу, що знання французької або англійської на середньому або просунутому рівні є обов’язковими Усі зареєстровані отримають електронний лист із зазначенням місця проведення заходу 🔵🟡 CSAI також запрошує учасників, які зареєструються на цей ярмарок вакансій, відвідати сесії з написання резюме та майстер-клас «Мистецтво справляти гарне враження на роботодавців». Реєструйся та отримай роботу своєї мрії! www.eventbrite.ca/e/billets-salon-demploi-pour-les-ukrainiens-568372285807 ‼ Увага ‼ Кількість місць обмежена ❗ Є питання? Звертайтеся [email protected] або пишіть коментарі.