Український Монреаль
-
Написала вам у приватні повідомлення 🙌
-
Проблемв там відразу не дають дозвіл на працю, строк очикування в середньому 10 місяців зараз.
-
Зараз не знаю як, а раніше перше продовження гостьової було майже автоматичним, а от з другим виникали проблеми. Але можна було знайти недорогий коледж і на студентську перестрибнути.
-
Ого, а можна так постійно робити? Чи є обмеження на кількість змін статусу?
-
Переклади українською та російською мовами наведені нижче: Hello, I am looking for a nanny for who speaks Ukrainian and/or Russian. I got an adorable girl (7 months). Please feel free to contact me with your rate, availability, etc. Thank you. Bonjour, je cherche une nounou qui parle ukrainien et/ou russe. J'ai une adorable petite fille (7 mois). N'hésitez pas à me contacter pour me faire part de vos tarifs, disponibilités, etc. Je vous remercie. Доброго дня, я шукаю няню, яка розмовляє українською та/або російською мовами. У мене чарівна дівчинка (7 місяців). Будь ласка, зв'яжіться зі мною, щоб повідомити вашу ставку, доступність тощо. Дякую. Здравствуйте, я ищу няню, которая говорит на украинском и/или русском языке. У меня есть очаровательная девочка (7 месяцев). Пожалуйста, не стесняйтесь связаться со мной с вашей ставкой, доступностью и т.д. Спасибо.
-
Ля ти який, я тобі у приватні пишу а ти не відповідаєшь, а тут сидиш 😡
-
Саме питання відкриття кордонів чи закриття не регулюється конвенцією про біженців. Але Опосередковано є урегулювання щодо питань безпеки. Не надання можливості покинути небезпечні территорії - можно розглядати як порушення прав людини в тому числі права на життя. Інше питання що суспільство україни в більшості своїй згодне з рішеннями і не бачить в цьому дисонансу. ДЛя мене це дивно.