Український Монреаль
-
Та вже другий місяць шукаю роботу, вже задовбав всі наші і не наші імігрантські організації, провінційні сервіси теж мусолю, про лінкедін і індід і тому подібне вже мовчу, всі кажуть без хорошої французької роботу не шукатимемо. Шукай сам у фейсбуці або ходи по району і роздавай своє резюме
-
Це ви про творог?😁 в супермаркетах продається під назвою cottage cheese
-
На мобілку і інет не вистачить грошей)
-
Якщо влаштуєтесь на роботу, то дівчина не кине. )) Хіба що кіт кине. Але не через роботу, а через березень.
-
Я бачила творог (з виду такий самий як в нас продається) в магазині снг товарів, але не купувала, бо дорого мені було
-
О, я так не вмію. В мене стандартно, сир, манка, трохи муки, яйце, сіль, цукор. Тут без сирників поки
-
Тут я колись бачила є твердий cottage cheese, але ніколи не купувала, не знаю, що там в середині
-
А я постійно тільки з зернистого робила сирники)
-
Тааак, в мене теж не виходили(( він якийсь ніби дуже водянистий
-
Angry Cat, напишіть мені в приват, дам вам наводку. (Якщо чуєте принаймні те, що буде вимагатися керівництвом, звісно.. 🤔 )
-
Ну так, творог.
-
Так а що за сир ви використовували? То не той самий творог? Чи я щось плутаю?
-
Epicur ,є декілька видів, польський,литовський
-
Нічого собі, так погано з працею?
-
Чого б це залишали всю групу?))) Я на 6-ому рівні зараз,ні одного разу ніде не залишалася, так з рівня на рівень і переходжу.)
-
Багато що залежить від школи і викладача. Буває як попадеться поганий викладач, то треш.(( Один рівень я так тупо на заняттях вдома виїхала.(
-
Всю групу не залишають, так як ті яких залишили, здебільшого проходять далі. Залишають тих, кого не залишали до цього. Так мені розповідали. (І судячи по тому, хто розповідав і яким рівнем мови він володіє - я вірю йому на всі 100!!)
-
Мені не сподобалися курси ))
-
Так, я ж кажу, це від школи залежить. В нас дуже гарна школа.)
-
Рівень твоєї стресостійкості: Овен: 18% Телець: 1.3% Близнюки: 40% Рак: 69% Лев: 99% Діва: 17% Терези: 666% Скорпіон: 0.1% Стрілець: 42% Козеріг: 50% Водолій: 100% Риби: 5%
29 Jan 2023, 07:13
86206/236974
20 minutes ago