Український Монреаль
-
Там буде 4 на вибір
-
Так, питають
-
Доброго дня) Чи повиннi питати SIN, коли робиш медичне страхування?)
-
Дякую:)
-
❗УВАГА ❗ Скоро ми закриємо реєстрацію ❗Встигніть зареєструватися❗ ▶ ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ ◀ Нагадуємо: 🔴 Конгрес Українців Канади Монреаля у співпраці з Торговельною палатою Монреаля, Центром підтримки іммігрантів CSAI та за фінансової підтримки Міністерства зайнятості та соціальної солідарності раді запросити вас 🟠 Захід відбудеться 30 березня 2023 року з 14 до 19 години Понад 40 компаній з різними профілями чекають на вас у центрі Монреаля, щоб запропонувати вам свої пропозиції роботи Зверніть увагу, що знання французької або англійської на середньому або просунутому рівні є обов’язковими Усі зареєстровані отримають електронний лист із зазначенням місця проведення заходу 🔵🟡 CSAI також запрошує учасників, які зареєструються на цей ярмарок вакансій, відвідати сесії з написання резюме та майстер-клас «Мистецтво справляти гарне враження на роботодавців». Реєструйся та отримай роботу своєї мрії! www.eventbrite.ca/e/billets-salon-demploi-pour-les-ukrainiens-568372285807 ‼ Увага ‼ Кількість місць обмежена ❗ Є питання? Звертайтеся [email protected] або пишіть коментарі.
-
Тобто "єдиний варіант"? Не зрозумів питання. Одруження - спонсорство - тимчасова карта - постійна карта.
-
Питання до тих хто одружувався з канадцем/канадкою. Чи є якісь програми накшталт spouse sponsoring для отримання PR але не саме ця програма? Чи це єдиний варіант отримання ПР через одруження?
-
Просто автоматом отримати ПР через одруження не вийде 😅
-
Я розумію що таке спонсорство, я просто не хочу покладати ніяких обов‘язків на свою споуз перед державою
-
Це все
-
І тоді (одруження з Кебеквуа) Вам додає декілька додаткових пунктів в програмі