Український Монреаль
-
Що до ставок, треба радіти що вони не від'ємні
-
А чому не на українській мові?
-
Ви зараз накладаєте "псевдо" капіталістичні вподобання країн ссср проти здорової риночної економіки.
-
Ви правда не розумієте що таке кооперативи і як вони діють? Тим паче у північній америці?
-
Вони не будуть вам пропонувати +15000 процентів з кредитів. Але кредит зазвичай має якесь підгрунтя, будь то машина, дом або таке інше
-
Котра орієнтується на кредитні відносини.
-
Шо те шо те то є кооперативи
-
МММ - це один із класичних прикладів пірамід, щось типу схеми Понці, де кожен вклад іде у виплати екстра доходу рівню вище. Де Жардін - фінансова, хай буде спілка,
-
ладно. я не хочу більше сперичатися. Ви зараз на емоціях. Все сприймаєте в штики. Як працюють фінансові установи, їх різницю між банками і як діють піраміди - вам зараз не пояснити
-
Добре. Я повернусь до першого питання. Яка різниця між Дежардіном - який використовується більше як банк не дивлячись на те що це кооператив та будь яким іншим банком?)
-
а розуміння це не додає.
-
Це юр особа яка була створена для об’єднання щодо ведення спільної господарської діяльності та задоволення потреб.
-
БОЖЕЕЕЕ.....
-
І я питаюсь пояснити - що коли ви несете гроші у банк чи іншу фінансову установу- ви не маєте жодного гаранту що ваші гроші вам повернуть. Згадайте Надра Банк, якщо пам’ятаєте те
-
Ви все одно продовжуєте. Ок дайте мені часу зараз вам зроблю лонг рід
-
добрий вечiр, підкажіть таке питання, мені потрібно переводити гроші кеш CAD по interac, в місяць мені потрібно переводити ~15000$, чи це буде оподатковувана? і як найкраще зробити, підкажіть хто розуміється
-
Добре. Але я можу останнє питання? Чим саме вам банк гарантує те що він вам поверне депозит? (Я кажу про золото, яким підкріплені ТІЛЬКИ фунти стерлінгів та здається єна)
-
В тому що тут «ви є співласником» 😹
-
youtu.be/_rqgh6xjgQI
-
🤮 фу на біса ця кацапська какаха тут
29 Jan 2023, 07:13
86619/240399
15 minutes ago