Український Монреаль
-
Найромантичніші знаки: 1 місце — Терези 2 місце — Риби 3 місце — Рак 4 місце — Лев 5 місце — Скорпіон 6 місце — Водолій 7 місце — Телець 8 місце — Стрілець 9 місце — Овен 10 місце — Діва 11 місце — Близнюки 12 місце — Козеріг
-
♈️ Овен 11 березня. ✨ Совість? Сьогодні її можна вимкнути. ♉️ Телець 11 березня. ✨ Вітаю, ти прокинувся і тобі ще ніхто не зіпсував настрій. ♊️ Близнюки 11 березня. ✨ Зроби те, що ніхто не очікує від тебе. Здивуй всіх на максимум! ♋️ Рак 11 березня. ✨ Здивуй сюрпризом своїх близьких. ♌️ Лев 11 березня. ✨ Знову друг в тебе закохався))) ♍️ Діва 11 березня. ✨ Не слухай дорослих, слухай себе! ♎️ Терези 11 березня. ✨ Одному довго не протягнути. Потрібен той, хто зможе тебе зрозуміти. ♏️ Скорпіон 11 березня. ✨ Знову в твоїй голові бардак. Коли порядок збираєшся наводити? ♐️ Стрілець 11 березня. ✨ Не повертайся до тих, хто одного разу зрадив тебе. ♑️ Козеріг 11 березня. ✨ Не давай нікому порад, вийде тобі боком. ♒️ Водолій 11 березня. ✨ У тебе все відмінно, ну реально. Вимикай свою внутрішню тривогу. ♓️ Риби 11 березня. ✨ Тобі сьогодні дещо забагато розкажуть, зроби вигляд, що нічого не зрозумів. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Так, тому я не особливо переживала за провінцію і так далі. Але все одно, вчу французську. Бо без неї далі по кар’єрних сходинках не просунутися.
-
В моєму напрямку було не зовсім так, я не працюю з кінцевим споживачем, а сиджу рахую та аналізую цифри, тому відсутність французської не було для мене перешкодою. Відділи в компаніях, які пропонували мені працевлаштування тут в Монреалі, були bilingual. Я вказувала в резюме: English (fluent). I am studying French. А це вже їх вибір, чи можуть вони мене взяти з такими даними, чи ні. В мене було 5 компаній, з якими я б потенційно хотіла працювати, і лише одна відмовила через відсутність французської, бо керівник відділу не був fully bilingual і на співбесіді їй будо важко спілкуватися зі мною.
-
Це де так?
-
Дивлячізь з якого боку
-
Добрий день, шановні. Зто знає як зветься в Монреалі район поруч з кот-де-неж? Чи має він назву?
-
Дякую Вам!!!
-
Зверху якщо дивитись:) на карту . Є в установах на їх сайтах назви районів. Ось не знаю як знайти це поділення і назви