Український Монреаль
-
Як говорить чоловік , терпи , працюй , вчи мову і не вийобуйся 😂😂😂😂
-
Все привезуть заберете. Можуть навіть зібрати. Або купіть за 15 баксів викрутку- і самі бирайте
-
Ікеа?
-
Ну розмови розмовами. Але, там примітка що міністр квебеку просто посидів там)))
-
Мене тут нещодавно плюшками на роботі заохочували
-
Робота.
-
Кваки діло не просте
-
Точніше влада не тримає
-
Ніхто тут не тримає
-
Я з ьаким підходом можу у Манітобі жити.
-
Я це теж відмітила) Типу - ну ви тут балакайте, балакайте, а в нас свої імміграційні програми. І це дуже triste насправді.😔
-
має вистачити😅🤭
-
Розважальні центри (з того, що знайшла та зібрала з різних джерел): 📌Kazoo Cafe - kazoomcafe.com/ кафе з дитячими майданчиками до 10 років 📌Funtropolis funtropolis.ca/ – дитячий критий розважальний центр. 📌 Recreofun www.recreofun.com/ 📌 ISaute isaute.ca/galerie - батути, лазалки, спорт для всієї родини 📌 Woohoo www.woohoofun.com/ - дитячий критий розважальний центр 📌 PI-O Amusement Park – дитячий критий центр розваг із гойдалками адреси 950 Boulevard Cure-Poirier E,Longueuil 📌 FunZone funzonelasalle.ca/ адреси 7812 Bd Champlain, LaSalle, QC H8P 3V9. 📌 ферми, де можна чіпати тварин (лам) www.projectpace.ca/farm-tours
-
Це компанія
-
Це надійна людина?
-
Вітаю. Скажіть будь ласка. Як називаються розважальні центри для дітей. Як ввести карти?
-
може з кимось познайомитесь
-
😂😂😂
-
а ви спробуйте прийти до супермаркету та поблукати біля відділу з гречкою. там точно буде хтось з українців🤭
-
Знайдіть і поділіться з нами:) ви як раз в пошуках
29 Jan 2023, 07:13
86913/236343
31 minutes ago