Український Монреаль
-
Доброго вечора. З приводу курсів англійської при RRS мені написало багато людей і я не впевнена чи всіх зможуть записати. Тож щоб тим хто прийде не йти даремно і не розчаровуватись,я буду там в понеділок і запитаю про це: скільком людям можна записатись і коли підійти і в понеділок вечором всім відпишу. ОК? Дякую за розуміння.
-
Непогано... чекаємо щось подібне для нас
-
привіт порекомендуйте будь ласка колориста в монреалі. на вашу думку кращих якщо є посилання на аккаунт в інстаграм, буду дуже вдячна
-
Добрий вечір! Біженці теж повинні переводити сьогодні годинники, чі тільки канадці?
-
Неправильний годинник
-
Які біженці,африканські?
-
Добрий вечір!
-
Доброго вечера. Там, хто шукаэ жито на двох. На пару. На нашему поверсi э ще студiя. Тел. Властiвника +1 514-575-8405 Тихий центр , ближе всьоо метро Beaubien. Порядок богато супермаркетiв. Недалеко ринок.
-
Там вопше годинник таксібє
-
Ну якщо заокруглювати до цілого то така) це ще не рахуючи те що з кореня модуль буде)
-
Як мої лабораторні роботи
-
В межах похибки
-
601 година, норм)
-
Кухар шукаю роботу мене звати Олександр дякую всім
-
Головне щоб стрілка не залипала в місці помилки. Все інше можна стерпіти.
-
Скажіть, будь ласка, після першого листа про затвердження на курси, як скоро назначать школу? І, можливо, хтось знає, коли мають початися наступні курси? Звісно, якщо у всіх школах є фіксовані дати І ще питання: якщо затвердили на фул тайм, а треба змінити на парт тайм, чи будуть з цим якісь проблеми?
-
В мене одногрупниця, коли закінчила 1 курс , то перейшла на парт тайм без проблем. Але вона сказала про це адміністрасьйон ще до завершення курсу , дуже дуже рано. Наскільки я розумію , то з парт тайм проблемно трохи (це не точно)
-
Очікуйте місяць - два
-
І фулл і парт дурниця. Але для людей, в яких нема роботи, це вихід. (Але вчитися краще взимку, бо весна-осінь - робочий сезон. Змарнувати літо на мовні курси - це як на мене трагедія!
-
З фулл тайму на парт тайм легко, в зворотньому напрямі неможливо. (Бо в фулл тайм вчать досконало, а в парт тайм аби як і упор роблять на побільше домашніх завдань)
29 Jan 2023, 07:13
86963/236510
about 3 hours ago