Український Монреаль
-
З фулл тайму на парт тайм легко, в зворотньому напрямі неможливо. (Бо в фулл тайм вчать досконало, а в парт тайм аби як і упор роблять на побільше домашніх завдань)
-
Це було б так, як ви кажете. Як би не було такої колосальної різниці між поняттями "вчити" і "вивчити".
-
Вечірні по 3 години , фул тільки вдень
-
Навряд чи. Бо там 7 годин, їх не помістити ввечері.
-
Зовсім не дурниця, а мову можна вивчити. Щоб потім працювати на норм роботі
-
А є фул тайм ввечері?
-
В нас ні, екзамен для усіх потім новий курс
-
Я маю на увазі, швидше, ніж інші одногрупники
-
А якщо в групі люди швидше сприймають інфу, починають розмовляти і тд - можливо таке що їх переводять в групу рівнем вище?
-
Вчити можна все життя) також вивчити до достатнього рівня для роботи, екзамену, комфортного проживання)
-
Все індивідуально. Якщо є бажання вивчити то все вийде
-
В різних школах по різному. І вчителі різні. Буває таке що в сусідній групі класні, а тобі не повезло(( В нас дуже гарна школа. Але все одно тяжко.
-
Чим вище рівень тим нижчий відсоток хто здає
-
Та я про себе питаю, а не про інших) іспанці в будь-якому разі більше розуміють, якщо займаються
-
Та ні, вчителя так навчають що майже уся група здає на 90-95%
-
Об‘єм інформації такий що хоч би встигнути те що дають.😂 То так, тих хто встиг - переводять на новий рівень. А хто ні - залишають. В нас на одному рівні пропустили тільки 8 людей з 18. Чи ви думаєте що інші 10 тупі?)) так з них половина іспанці)
-
Я італійську знаю, але це мій вам главний атонсьйон!
-
Хтось є зараз в хілтоні?)
-
Я іспанську знаю, здам
-
Ви смієтеся? Зазвичай відбувається протилежний процес. (Майже всіх залишають "на другий рік", бо ніхто нічого не може здать після тих курсів..
29 Jan 2023, 07:13
86982/236416
about an hour ago