Український Монреаль
-
Все коштує 38 cad
-
3 кг винограду 1 кг гранат 2 кг солодкого перцю 1 кг чистих ананасів 1.5 кг груш 1 кг бананів 0.8 кг моркви 2 кг апельсинів 4 кг лимонів 0.8 кг кабачків Три великі пучки зелені (кріп, петрушка, кінза)
-
Може кому цікаві ціни на фруктово-овочеву корзину в Монреалі. Викладаю список купленого і ціну за все.
-
Я летів з котом з бухаресту
-
державною будь ласка
-
Добрий день. Після реєстрації на vfsglobal не входить до облікового запису. Допоможіть будь ласка 🙂
-
Або може мене хтось добавить в групу тих хто їхав в Канаду з тваринами 🙏 дуже треба
-
Українці, хто віз кота через Румунію в Монреаль, є питання
-
Шукаю співмешканця, двох кімнатна квартира біля метро Сноуден, новий ремонт у квартирі ніхто не жив, вся техніка є, плата тільки за електрику, вайфай та спортзал включено у аренду, фото і відео можу скинути, по всім питанням у пп
-
Я користуюсь Вмо, все ок Батьки Desjardins теж все ок Але мені більше мій подобається чисто через те що інтерфейс в додатку більш зручний і кредитний ліміт більший дали одразу
-
Підскажіть будь ласка в якому банку для новоприбульців ви обслуговуетесь, що порадете? Дякую
-
Усім привіт, хтось робив туристичну візу до Америки? Або може в процесі Є запитання
-
Ніяких проблем
-
Ніякі. Для неповнолітніх не терміново. Тільки якщо хочете списати гроші на дитину то сін важливий для банку і декларацій.
-
Ці обмеження зарозуміло, але я питаю які можуть бути проблеми, якщо в дитини немає SIN
-
Там безкоштовно
-
Так ви ідіть на пряму в tax clinic
-
Все, що стосується обмежень прописано у кожного в їх Permis Тому дивіться у ваші Бо зустрічаються деякі відмінності
-
Дякую. ☺️❤️
-
З провінційної не знаю
29 Jan 2023, 07:13
869/236093
about 2 hours ago