Український Монреаль
-
Де зараз ? Чи працювали ?
-
Завтра виліт
-
Ви в Канаді ?
-
Діти є ?
-
Чи можна розраховувати на провінційні виплати в монреалі?
-
Дякую
-
та пенсіонери
-
в пріоритеті родини з дітьми
-
Привіт. На даний момент, селять у готель за наявності місць на тиждень-два. Але через закінчення програми, їде дуже багато людей та деяким відмовляють. Гарантії немає, тому краще на всяк випадок забронюйте собі житло з можливістю скасування (Airbnb, Booking і т.д).
-
всім привіт) мене звати Дарʼя (Даша), я зараз вагітна 🤰, буду летіти в Монреаль 29.03✈️ буду дуже сильно вдячна, якщо Ви мені порекомендуєте когось або якісь канали, де можна знайти житло або хтось може порекомендувати, як його шукати в Монреаль) дякую за відповіді, можете писати сюди або в особисті повідомлення) в будь якому разі буду рада знайомству та шукаю нові знайомства для соціалізації в Монреалі)
-
З приводу виплат то все залежить від держави А у них 7 п’ятниць на неділю
-
Диплом визнавати все одно прийдеться , якщо плануєте на ПР подаватись в майбутньому
-
Ірландія, так прачечна) на перший час. Але є освіта,дипломи і все таке. Знаю що не потрібно в Канаді це
-
Ксю реклама платна
-
Доброго ранку, підскажіть як відписатись від фінансової допомоги ? Якщо у когось є контакти ( номер телефону , еслектронна почта ) буду вдячна ❤️
-
Це в Оттаву треба їхати?
-
То можна не паритись
-
CACI допомагає з організаційною частиною Маргарита замість Вас відвезе
-
Ще допоможуть федералам відправити та провінції
-
CACI 5 баксів для всіх хто з України прийшов по куает та їх сімей
29 Jan 2023, 07:13
87288/239468