Український Монреаль
-
а гроші які з Українських банків перерахували ніяк не згадували у декларації?
-
або ufile.ca (мій вибір)
-
Я сам заповнюю і можу відповідати на такі питання. Бо щось зустріч з бухгалтерами "цікава" була
-
Люди не думають, не взнають деталі, просто рухаються навмання, надія чисто на вдачу та якісь божества.
-
Змінюйте ставлення до податкової в Канаді. Хай мають будь-яку підозру, з цим просто треба працювати і не треба боятися.
-
Привіт всім, Компанія в якій працюю, продовжує шукати колегу до нас в Аналітичний відділ. Вимоги: *fluent English *advanced Excel, good SQL *significant experience in purchasing and forecasting sales *details-oriented Можуть взяти людину без канадського досвіду, з суттєвим українським досвідом в рітейлі або в суміжній сфері. Якщо підходете по всім 4-м пунктам, напишіть мені. Дякую.
-
Мова чату - українська
-
Вибачаюсь. Це ж до війни, до виїзду. Ви ще не були tax residents для Канади. Можна не вказувати. Треба поставити дату коли ви приїхали. Що до цього - ще не враховується.
-
Вона буде забита в вашому файлі як "до Канади" і вже не впливає на поточну податкову ситуацію. Це лише для розрахунку дитячих використовується в формулі.
-
Це коли показували дохід за останні три роки?
-
Але ж діючі канадські бухгалтери, вказують на те, що потрібно декларувати всю суму доходів за рік: канадійські та з країн перебування до Канади за весь 2022р. От і думаю куди віднести доходи, що були отримані до Канади, тому що зі всіма Канадійськими Доходами та дотаціями розібралася куди віднести, а цей дохід не знаю куди