Український Монреаль
-
У нас 30-40% у залі не здало, кажуть дуже складний пакет питаннь дали. Не здавали навіть люди, що книгу ретельно читали, при тому робили помилки не на знаках, розмітці, самих правилах та безпеці руху, а на дурних питаннях по психології.
-
Я також думав, що більше уваги приділю саме тестам на сайті Квебеку, пройду їх без помилок десятки разів і того вистачить для складання іспиту, там чи буде все те саме, чи якось по аналогії "викручуся", але шари не вийшло. Питання на іспиті були значно складнішими, відмінними від сайтових. Аналогія була лише в структурі-питання-і відповіді а),б),в), д). Тому "методичку" у 260 сторінок вчити обов'язково ) на іспиті багато каверзних двозначних питаннь. Пролистати "методичку" для багатьох буде не достатньо.
-
Люди які сказали що можно продовжувати питали в поліції, тому я ще раз перепитую)
-
Підтвердіть або спростуйте інформацію щодо водійських прав. Поки є вп можно їздити на українських (тобто до пр). Чув в живу і в декількох групах, що можно їздити так як ми не резеденти по нашим правах хоч 3 роки. Так не можно працювати в убері, так як права не будуть українські туда грузитись, але легально водити машину наче можно з українськими правами і після 6 місяців перебування в Канаді.
-
у мене ніхто з першого разу не здав)
-
Також ви можете взяти і користуватись паперовим словником. Це дозволено. Я брав з собою і він став мені в нагоді. Бо іноді питання мають дуже дивний опис ))))
-
Коли заходите до екзаменаційної зали, вам кажуть номер місця за яким сідати, там вже введені ваші данні, перед вами сенсорний монітор 14 дюймів, в налаштуваннях є відбір мови- англійська/ французська, вибираєте самі за необхідністю. Без питань здають люди, які вільно володіють хоч однією з цих мов, вони можуть хоч раз прочитати книжку в оригіналі з термінологією (260 сторінок). Є можливість записатись на складання іспиту з російсько мовним перекладачем (кеш 40 CAD коштує), але як я вже писав, читає питання-варіанти відповідей та переходить до наступного питання, у цьому випадку часу роздивлятися малюнки, перечитувати питання і відповіді англійською, розмірковувати просто не має часу, все розраховано на те що ви досконало все знаєте. Коли здаєте на англ/франц мовах, вас ніхто не жене, читайте, думайте, аналізуйте, відповідайте, та переходьте до наступного питання. Ніяких довідок про підтвердження стажу не потрібно.
-
Гадаю що сьогодні не працюють
-
Йой. Знаю Дві Амалії і дві скорпіони