Український Монреаль
-
Якщо живете разом подаєтесь разом. Бо якщо окремо то можуть зобов‘язати повернути.
-
Навіть по 5 баксів
-
Тут в чаті євже варіанти
-
Гугл, питав тут
-
Ви повинні подаватись як сім’я, якщо ви живете разом.
-
Підкажіть, будь ласка, як ви шукали бухгалтера?
-
Ок , ви маєте рацію .
-
Привіт, є таке питання, чи приїхали до Канади таким складом: я, моя мама і мій хлопець (не одружені). Подавав нас на провінційну допомогу від Квебеку один із волонтерів. Подав таким чином, щоб ми з хлопцем отримали одну допомогу на двох, а мама окремо. Пізніше дізналися від знайомих, що інший волонтер оформив їм допомогу окремо. Скажіть, будь ласка, як і на що це впливає, і чи можна переподатися окремо на кожного (що б у одного з нас був шанс ходити на Full курси французькою, а іншому працювати)? Просто нам пояснили, що ми вже вважаємося сім'єю і подаватися на цю допомогу окремо не можна, а знайомим пояснили навпаки, що ніякої різниці немає і всі можуть отримати допомогу. (У нашому випадку якщо хтось із нас влаштуватися на роботу то допомога скасовується загальна, а в їх випадку на кожного окремо працює)
-
Ок, сорі)
-
А можна знайти ще до приїзду в Канаду. Я так і зробила
-
Українською або видалимо за 5хв.)
-
А тепер все те ж саме, тільки українською
-
Взагалі, якщо мама живе з вами, то вас потрібно булт подати всіх трьох в одній анкеті
-
Так а якщо ви підете на франсе - вам все одно допомогу скасують) І якщо інший член сім’ї на роботу - також. Не можна отримувати все разом. Так що без різниці.
-
Вони допомагають, але в їхніх інтересах швидше вас позбудеться.
-
І ви не можете отримувати і стипендію, і допомогу. В вашому випадку ви в будь якому разі втратите право на провінційну допомогу
-
Ну поки без проблем. А проблеми можуть жвидко прийти і дати по шапці. А за це можно сильно відхопити з поверненням коштів а можливо і чимось поважче.
-
От тому ніхто просто так ПР українцям і не дасть… ні через три роки, ні через шість.
-
Їх можуть зобов’язати повернути, а брехня в анкеті на отримання фінансової допомоги-це річ, до якої тут ставляться дуже серйозно
-
знайомі без проблем подалися окремо
29 Jan 2023, 07:13
87682/236809
14 minutes ago