Український Монреаль
-
Нас поселили в готелі в одній кімнаті (власне, як і їх). Тому і питання про те, що разом по парах ми живемо, а допомога різна.
-
99 відсотків що без мови не візьмуть на таку посаду.
-
Не шарю про бухгалтерів. Але чув що тут треба спочатку курси, орден/гільдія, потім все інше. Але бажаю успіху!
-
Ви на 100% впевнені? Бо тільки здати 3рівня тестів це як мінімум 2 роки, а ще квест знайти і чекати на підтвердження резидентури
-
Ми летіли в Монреаль через Торонто. Довго стояли в черзі на WP. та нам замінили квитки. Офіцер розповів куди йти. То в минулому році було щоправда, але думаю то ми не перші були
-
Краще ніж 900$ курсів
-
Залежить від попередньоі краіни
-
Хто знає чи впливає тимчасовий захист на Канаду? Якщо я приїду в Канаду і в мене е вийде адаптуватись, чи зможу я повернутись в попередню країну тимчасового захисту ?
-
Мову, освіту, готовність до місцевоі системи
-
Все одно Це дуже мало ,ще ж мінус податки..
-
Що ви маєте на увазі: мову, знання менталітету...
-
Знаю кейси коли люди сюди приіхали і через рік чи два вже з ліцензією
-
Все залежить від початкових данних
-
Не факт.
-
Факт. Скільки україномовних лікарів ви бачили у Монтреалі? А скільки їх приїжджають
-
Починати все одно з чогось потрібно На мому прикладі, я також стартувала на першій роботі з 16$ , але через півроку зарплата суттєво виросла Тому не шукайте одразу високі зарплати-хіба що ви дійсно висококласний фахівець в певних галузях і маєте свою високу ціну та і можливості перебирати роботами
-
Абсолютно так, але я не підготовку, я про терміни і правила
-
Виходить що та людина підготовлена краще вас
-
Спробуйте myperfectresume.com Вроді перший місяць безкоштовно. Не пошкодуєте
-
Виходить я працюючи у цій системі не все про неї знаю
29 Jan 2023, 07:13
87728/239898
17 minutes ago