Український Монреаль
-
Це точно😄
-
Мене цікавлять, це платні курси?
-
Буду вдячний🇺🇦
-
Курси короткі, безкоштовні, але там вже є більш ніж розраховували людей, тож на жаль поки ні. Якщо ще можна буде додать то я вам напишу
-
А можете дати пораду як зайти такий підробіток ?
-
ІНТЕРВ'Ю! ІНТЕРВ'Ю!! ІНТЕРВ'Ю!!! ЯКЩО ВИ ПОДАЄТЕ ЗАЯВКУ, БУДЬ ЛАСКА, НАДІШЛІТЬ ТЕКСТ АНГЛІЙСЬКОЮ. COGNIZANT TECHNOLOGY SOLUTIONS ЗАРАЗ ПРАЦЮЄ Повна/неповна зайнятість Представники кол-центру Обслуговування клієнтів Введення даних Адміністративний помічник Посада доступна зараз (Почніть вже завтра!) Оплата: $25/год Понеділок-П'ятниця 3 зміни 8:00-12:00, 12:00-16:00, 16:00-20:00 ЧУДОВО ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ ТА ДОРОСЛИХ МОЛОДІВ Досвід не потрібен! Ми тренуємося! Бонуси! Оплата щотижня через прямий депозит/чек залежить від вашого вибору Повні переваги, 5 днів роботи на тиждень УВАГА: Робота для резидентів США, Канади, України в США та Канаді Напишіть мені, якщо вас цікавить додаткова інформація!!!
-
скам
-
Свіжа інфа з аеропорту. Сьогодні селили в готель всіх. Навіть одиноких молодих чоловіків без пари якщо що) Тому хто там питав - є шанс.
-
Самій цікаво. Кілька днів ходимо з дівчинкою новоприбулою… Розносили резюме вже куди бачили. Ну… поки що безрезультатно.(( Без мови - і відразу ☹️
-
Три години після обіду було
-
А велики черги за work permit?
-
мені розносити резюме та всякі indeed не допомогли. я сама знайшла компанію, надіслала електронний лист, 2 тижні переписувалась по листу на день. так знайшла роботу. з підробітками може таким чином теж працює
-
Багато народу. Але молодці наші, реально молодці. Розселяють вже в зовсім різні готелі, але ж розселяють!
-
Не хіло
-
Ви напевно мову знаєте… Ну і може професія затребувана(
-
Два місяці так ходжу
-
На скілтки знаю - не проблема. Принаймі якщо залітаєте до 31 березня
-
знаю тільки англійську. та мені 19, ніякої професії немає. потрібно наполегливими бути, тут таке люблять. а якщо чекати: ну мені подзвонили щодо резюме з індіду… але пройшло 5 місяців, як я його надіслала
-
А якщо ми не ставили тих галочок для роботи ніде?
-
Мед огляд оьовязково
29 Jan 2023, 07:13
87806/239443
about 2 hours ago