Український Монреаль
-
Вона потрібна для отримання ПР, але до того ще далеко і потребують свіжу. З усіх країн де ви жили понад 6 місяців
-
можете спробувати пошук за словом «оператор»
-
доброго. скористайтеся пошуком, будь ласка. там є декілька рекомендацій
-
Вітаємо👋 Нас звуть Ірина та Анастасія. Ми із Харкова. Після початку повномасштабної війни ми відкрили розвиваючу он-лайн платформу для дітей та дорослих.🤗 Це широкомасштабний проект, де кожен знайде для себе багато цікавої інформації. У нас є репетитори для дорослих та дітей ⁃ Англійської, ⁃ Німецької, ⁃ Польської, ⁃ Французької, ⁃ Іспанської, ⁃ Чеської, ⁃ Японської мов Також, на платформі проходять Групові та Індивідуальні розвиваючі заняття для Дітей від 3 років за різними напрямками ⁃ Логіка, ⁃ Математика, ⁃ Ураїнська мова, ⁃ Читання, ⁃ Шахи, ⁃ Логопед. І інтерактивні заняття з Підготовки до Школи, що включають заняття із соціальної адаптації з Психологом. Запрошуємо Вас відвідати наш сайт shabadoo.com.ua/. Ми впевнені, що Ви знайдете багато корисного для Вас та Ваших дітей. Починайте свій шлях до успіху прямо зараз 💫
-
термін - 90 днів з моменту приїзду
-
Цікавить саме до Монреалю
-
Питання: хто летів по foil-less visa? З ким можна поспілкуватися?
-
ви ж за свої послуги гроші просите, ми теж:)
-
@AnastasiiaShabelnykova реклама платна
-
♈️ Овен 14 березня. ✨ Будь готовий до того, що все піде не за планом. ♉️ Телець 14 березня. ✨ Демони всередині тебе рвуться назовні. ♊️ Близнюки 14 березня. ✨ Менше таємності. Більше щирості. ♋️ Рак 14 березня. ✨ ЯК ЩОДО ЗАКОХАТИСЬ? ♌️ Лев 14 березня. ✨ Допоможіть знайти мій гарний настрій. Тому, хто знайде дарую обнімашки. ♍️ Діва 14 березня. ✨ Лайно трапляється, тобі не звикати. ♎️ Терези 14 березня. ✨ Я не одинокий. Я перебірливий. ♏️ Скорпіон 14 березня. ✨ Х'ЮСТОН, У НАС ПРОБЛЕМИ. ♐️ Стрілець 14 березня. ✨ Не повторюй своїх помилок. ♑️ Козеріг 14 березня. ✨ Я ВТОМИВСЯ ВІД ЛЮДЕЙ. ♒️ Водолій 14 березня. ✨ Краще провести цей день вдома. ♓️ Риби 14 березня. ✨ Будь обережний, раптом хтось за жопку вкусить. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Дякую)