Український Монреаль
-
Є такий банк, де кредитка і дебетова як 2 в 1?
-
в мене вони, дуже не раджу
-
це тільки в TD з біг-5
-
їх дуже складно знайти в інших провінціях та взагалі говорять що це пастка якась: м'яко стілять та жорстко спати 2 роки безкоштовно зараз в усіх біг 5 для новоприбульців, хоча CIBC можуть на**ати
-
Desjardins непоганий, кредитку дают одразу, 2 роки безкоштовно, обслуговування на рівні, є українська каса. Мінус лише один - готівка у банкоматах видається двадцятками
-
Доброго вечора, підкажіть адреси районів де знаходяться курси французької. Дякую за відповідь.
-
з житлом в Монреалі - це вже фантастика стала, знайомі шукають 2 місяця. З гарантором та листом від роботодавця.
-
CIBC недостукатись до відповіді, повільні рішення по проблемам, різні інструкції в різного персонала та обіцяють одне а потім роблять інше
-
я знаю що в них страхування дешевше але погане ненадійне якщо справді щось трапиться :)
-
ні, хоча через "дебетову" (по факту це access card) можна платити й з кредитної через банкомат
-
зараз така криза що на кожне житло 20+ кандидатів, обирають орендодавці звісно не новоприбулих без роботи, мови, з малими
-
Привіт! Хто, що може розказати про район Saint-Hubert в Longueuil? У мене старша 13 років, а меньший 3 роки
-
моніторити всі канали нон-стоп або тікати в меньші міста, це залежить від професії, шансів кваліфікованого працевлаштування, заощаджень, рівня володіння мовою