Український Монреаль
-
Коли та почом та якi вводнi по роботi,. кредiт скор, локацii?
-
Нащо пишеш нонсенс?
-
Польська належить до десятки найскладніших мов світу. Французької і англійської там немає 😉 Але в будь-якій мові перший рік вивчення - багато зубрьожки.
-
@Anastasis83 Одне з правил чату - спілкування українською мовою.
-
Якщо ті гроші не потрібні то хоч поставте на термін і вам за рік якийсь відсоток перепаде
-
Якщо фултайм, то робота до 20 чи 30 годин на тиждень. Якщо партайм, то і стипендія вдвічі менше, але працювати можна 40 годин на тиждень. Так мені пояснювали.
-
На коже житло дюжина кандидатiв та лендлорди не новоприбульцiв обирають
-
От я бачу тілки голослівне ствердження і відсутність пруфів. Ситуація актуальна для Ванкувера чи Торонто. Не дуже для Монреаля.
-
Романо-германська група мов. Французька, італійська, відповідно латина - романські. Англійська належить до германських. Але всі вони в першу чергу індоєвропейські, до яких входять і слов'янські 😂 Тут багато чого цікавого можна говорити, але у вивченні мов не сильно допоможе 😂
-
Income You have to report your world income (in Canadian dollars) for the part of the year that you were considered a resident of Canada. World income is income from all sources inside and outside Canada. In some cases, pension income from outside Canada may be exempt from tax in Canada due to a tax treaty, but you must still report the income on your return. You can deduct the exempt part on line 25600 of your return.
-
ну ви ж самі не в силах відкрити посилання і прочитати. Я вам допоміг цитатою з офіційних документів. Щоб запобігти розбіжностей при перекладі - навів вам цитату просто скопіювавши текст. Ви зараз як вуж на пательні. Викручуютесь, щоб не признавати, що підтримуєте порушення законодавства Канади.