Український Монреаль
-
However, for the part of the year that you were not a resident of Canada, you have to report certain types of income you earn in Canada. The most common types of income include: income from employment in Canada or from a business carried on in Canada taxable capital gains from disposing of taxable Canadian property taxable part of scholarships, bursaries, fellowships, and research grants you received from Canadian sources federal and provincial or territorial COVID-19 benefits
-
Я і не казав що підтримую. Я зробив допис, що теоретично (грубо порушуючи) можна те не вказувати, зробив опитування (думаю людям цікаво) і спитав особисто вас. Якщо у вас надходження лише канадські, то ви як ніхто будете говорити що робити всі мають правильно. Це так само, як людина, що чесно, по якійсь програмі отримає резидента, багато працюючи для того і витчаючи коштів, буде проти послаблення для інших. Я не намагався вас переконати, що намагаєтесь зробити для мене ви) Всі дорослі люди. Щодо мови спілкування ви не праві, тут вужом бути не треба. З мого боку то більше підкол, але його б не було аби ви не буди таким наполягаючим) Приховувати будь-які надходження погано! Але кожен приймає рішення за себе.
-
Ви починаєте сперичатися що до закону. Якби ви хоч трохи почитали що явам скинув - то в двох словах зрозуміли - що ви зобов'язані вказувати доход отриманий за кордоном на час вашого перебування у Канаді (ви як тільки сюди вступили і отримали сін - ви вже є резидентом Канади) Я вам відповів на ваше питання - що зробив згідно вимог. Ви починаєте тут крутитися що типу Ну ось можна і не вказувати - а можна і вказувати - Просто нагадаю що тут фінансові порушення - можуть мати більш серйозну відповідальність - ніж кримінал.
-
Я от не розумі суті цих викручувань. В канади є договір про відсутність подвійного оподаткування з Україною. Єдине шо це можна злетіти з провінційної допомоги і те не дуже ймовірно.
-
Зняв повністю нову 2bedroom 2bathroom у downtown за $2k. Пошуки зайняли 1 тиждень. Дуже важливий фактор, що звернулися до того ж ріелторського агенства як і володар квартири. Тому що комісію сплачує володар, і якщо арендатор і арендодавець звернулися до того ж агенства, то володар сплачує лише одну комісію. Також потрібно було показати доказ працевлаштування. Я працюю на свій ФОП в Україні, тож було достатньо показати діючий контракт із рівнем «зарплатні».
-
Історія закінчена, сторінки закриті
-
Канадська частина є в доку що @amaterasu_omi кидав
-
ні не треба якщо в Україні платили
-
от і я не розумію=) нащо ті всі опитування про обходи того за що платити не треба=)
-
Азааа, ну так влада канадська що не знала кого пускає? Хай тепер кормлять та поять : )