Український Монреаль
-
Ви починаєте сперичатися що до закону. Якби ви хоч трохи почитали що явам скинув - то в двох словах зрозуміли - що ви зобов'язані вказувати доход отриманий за кордоном на час вашого перебування у Канаді (ви як тільки сюди вступили і отримали сін - ви вже є резидентом Канади) Я вам відповів на ваше питання - що зробив згідно вимог. Ви починаєте тут крутитися що типу Ну ось можна і не вказувати - а можна і вказувати - Просто нагадаю що тут фінансові порушення - можуть мати більш серйозну відповідальність - ніж кримінал.
-
Я от не розумі суті цих викручувань. В канади є договір про відсутність подвійного оподаткування з Україною. Єдине шо це можна злетіти з провінційної допомоги і те не дуже ймовірно.
-
Зняв повністю нову 2bedroom 2bathroom у downtown за $2k. Пошуки зайняли 1 тиждень. Дуже важливий фактор, що звернулися до того ж ріелторського агенства як і володар квартири. Тому що комісію сплачує володар, і якщо арендатор і арендодавець звернулися до того ж агенства, то володар сплачує лише одну комісію. Також потрібно було показати доказ працевлаштування. Я працюю на свій ФОП в Україні, тож було достатньо показати діючий контракт із рівнем «зарплатні».
-
Історія закінчена, сторінки закриті
-
Канадська частина є в доку що @amaterasu_omi кидав
-
ні не треба якщо в Україні платили
-
от і я не розумію=) нащо ті всі опитування про обходи того за що платити не треба=)
-
Азааа, ну так влада канадська що не знала кого пускає? Хай тепер кормлять та поять : )
-
дивлячісь скільки там ну типу якщо отримува в укрїні 2-3к грошей ще й тут допомогу то скажуть повернути якщо отрімував типу дитячіх виплат то промовчать(ти що 400 чи 500 грн на місяць)