Український Монреаль
-
можете записатися сюди
-
Добрий день! Яка організація може допомогти в пошуках роботи і в написання резюме?
-
через веб? чи в відділенні? а то я пробував скинути напряму свіфтом на ПЖ через веб, мені писало що щось не так з кодом країни чи банку 😞
-
Підкажіть будь-ласка, мені пропонують роботу на складі(посередницька компанія по пошуку робітників). Але ще до будь-яких інтерв'ю і гарантій працевлаштування мені потрібно заповнити купу документів, зокрема вказати мій sin. Мене такий підхід трохи напрягає, чи це стандартна ситуація?
-
"з першого номеру телефону" це якась дивна вдача, тож 99% наших так точно не щастить, тому що з точки зору місцевих лендлордів абсолютна більшість фінансово та по статусу дуже нестабільні, тому вони обирають когось місцевого - з мовою, грошима, роботою, кредіт скор і т.д. особливо лендлорди бояться людей з дітьми, бо тут по закону особливо складно прожинати людей з дітьми з житла якщо вони не спроможні платити
-
Зрозуміла. Тоді спробуйте моніторити, в них періодично бувають мастер-класи.
-
Та дзвонили мені пару днів тому, пропонували платну вакансію 😂 типу платиш один раз 400 доларів і потім ніколи не платиш податки
-
Шахрайством пахне
-
Це для чого