Український Монреаль
-
ріелтори тут погані дуже та хоч володар платить, насправді всі варіанти через ріелторів виходять на 8-20% дорожче. Ну й ви там показали лендлорду що в вас +10500 баксів зп щомісяця та заощадження 100500, а в 90% наших таких ніштяків нема, очевидно
-
2k - це в кого такі гроші, в 20% новоприбульців, га? ви та я можете 2k (конкретний оверпрайс), а більшість з трудом 1200
-
дивіться як люди в Фейсбуці плачуть
-
Люди в фейсбуку це не кейс. Якщо вони замість пошуку бідкаються тто їхні трабли. Так це займає час. Але щось я не бачу на вулицях українців в коробках. Всі ж якось знаходять.
-
То для нас Олігархат 😀 ми звичайні люди які за гривні працювали, у шоці від канадських зарплат. Боже бережи Канаду....
-
Мабудь ми в інших Українах жили, чи ви олігархат.... 😁😁😁
-
ооо так) як багато там кадрів, які ниють що без англійської та французької їх беруть тільки на заводи та склади😭😭кажуть погана ця ваша Канада дійсно)))
-
Ну скільки з зарплати утримують? 25 відсотків?
-
Ніколи таких грошей в Україні не заробляв, хоча й вишка є й працювати люблю....
-
Ні, авто не маю, їжа по акціях дуже доступна, стомотолог то таке, не проблема можна злітати до дешевих країн... Податки як в Україні наче, навіть меньше...
-
Не знаю, як зараз, але в Україні до війни можна було йти в техсапорт і спокійно заробляти 800-1000$ США. А там навіть іт як такого нема, головне англійська+вміння спілкуватись з людьми+вміння користуватись компом. Ще й завдяки ковіду це все перейшло в рімоут, тож навіть добиратись в офіс не треба. Прокинувся собі за 5 хвилин до початку зміни, комп ввімкнув і працюєш
-
Ну слухайте, для звичайного українця з середеньою зп у 8-10 тисяч гривень Канада рай на землі...
-
по закону в усіх працюючих тобто в тих хто официйно отримував всю ЗП