Український Монреаль
-
То для нас Олігархат 😀 ми звичайні люди які за гривні працювали, у шоці від канадських зарплат. Боже бережи Канаду....
-
Мабудь ми в інших Українах жили, чи ви олігархат.... 😁😁😁
-
ооо так) як багато там кадрів, які ниють що без англійської та французької їх беруть тільки на заводи та склади😭😭кажуть погана ця ваша Канада дійсно)))
-
Ну скільки з зарплати утримують? 25 відсотків?
-
Ніколи таких грошей в Україні не заробляв, хоча й вишка є й працювати люблю....
-
Ні, авто не маю, їжа по акціях дуже доступна, стомотолог то таке, не проблема можна злітати до дешевих країн... Податки як в Україні наче, навіть меньше...
-
Не знаю, як зараз, але в Україні до війни можна було йти в техсапорт і спокійно заробляти 800-1000$ США. А там навіть іт як такого нема, головне англійська+вміння спілкуватись з людьми+вміння користуватись компом. Ще й завдяки ковіду це все перейшло в рімоут, тож навіть добиратись в офіс не треба. Прокинувся собі за 5 хвилин до початку зміни, комп ввімкнув і працюєш
-
Ну слухайте, для звичайного українця з середеньою зп у 8-10 тисяч гривень Канада рай на землі...
-
по закону в усіх працюючих тобто в тих хто официйно отримував всю ЗП
-
я теж з їх числа і так в мене тут чистих грошей буде трохи менше але якщо правильно користуватись місцевою системою то можна зробити шоб залишалось більше(тут є достатньо інструментів у фін системи для цього)
-
Ось і я кажу, податки вдома капець великі. Хоча айтішники фопи повідкривали й 5 відсотків платили, то так вон ниють що їм тяжко тут
-
ПДФО+Соц страх+ військовий сбір
-
А що, а яйця по 100 гривень за лесяток та коммуналка яка вища ніж в Канаді то я скажу такє собі задоволення. Вже коли газ по 10 гривень був я не тягнув опалення
-
ну так в україні ~ 43% податку з ЗП