Український Монреаль
-
Доброго ранку! Можливо хтось збирається на свято www.aubergehandfield.com/en/sugar-shack/ в ці вихідні і планує їхати машиною?
-
я про ці вихідні, щоб з кимось, хто на авто, скооперуватись, скинувшись на бензин.
-
Шановна спільнота! Підкажить, будь ласка, райони Монреаля де краще жити, а де краще ні) Зі мною діти 13 та 8 років. Не збагну де шукати житло🤪
-
Кожного року. Тільки минулого року було не до того
-
Привіт. Можете скористуватися пошуком, там рекомендували декілька, вам в тому числі🤭
-
То може і нам можна бути як біженці))
-
А чого вас це збентежило, ці люди проживали в Україні , і в деяких родини з українцями .
-
А що з грошима? Нема обмежень? Тоді Westmount або Mont-Royal :)
-
Така процедура є. Подавайтесь , якшо хочете статус біженця
-
Всім добрий ранок, хтось може допомогти завтра забрати ліжко з центру міста та доставити його в Сен- Лоран? Напишіть, будь ласка, в пп
-
До 2 тис. 2 bad room потрібно
-
На місцевому жаргоні це зазвичай пишеться 4½ (кухня, загальна кімната, дві спальні, та санвузол).
-
www.centris.ca/en/properties~for-rent~montreal-island?view=Thumbnail
-
Скористайтесь пошуком по чату)
-
А в Готель селять в Монреалi ?
-
Добрий день
-
Аххаа, а у коня залізу як Дікапріо 😀😀
-
Да скільки вже можна нити, вам самому це не набридло? Ви взагалі замислювались навіщо Ви цій прекрасній країні Канаді? Якщо стільки незадоволення, «дайте пр просто так», якщо Вам лінь самому вчити мову, шукати роботу по ноку і тд, навіщо ви країні де поважають і заохочують працьовитість, прагнення до самореалізації і тд?)
-
Це якесь чаклунство! Кожного року те саме! Дивлюсь на погоду на парад Св.Патріка у неділю і знов, як і всі роки до цього, це буде некомфортний день. Я не можу згадати коли було інакше. Не мороз, ні, але -5C з вітром 23 kmh - це на Rene-Levesque або Sainte-Catherine буде капець як некомфортно! 🇮🇪🧙♂️🩲👒 ☘️☘️🍀☘️☘️☘️☘️
-
Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, чи є в Монреалі можливість навчитися управляти дроном? Можливо є місця де навчають цього? Перед тим як купувати його хочеться спробувати як приручити цього дракона😏 Можливо хтось стикався з цим питанням☺️
29 Jan 2023, 07:13
88917/236447
38 minutes ago