Український Монреаль
-
Всім привіт! Здаю квартиру у субаренду, контракт до листопада, можна продовжити 3 1/2 ( окремі спальна та вітальна кімнати) Ласаль, біля парку Angrignon Якщо зацікавлені, пишіть в особисті Надішлю вартість та фото
-
Люди, чи є хтось тут хто працює в web developer? Є питання нарахунок CSS в HTML! Відізвіться :)
-
Ну та всмислі?
-
кажіть шо там, можете в лічку
-
Доброго вечора Чи може хтось поділитися своїм досвідом освоєння в Монреалі , наприклад скільки часу пішло на пошук квартири чи пошук першої роботи? Просто в понеділок приїжджаємо до Монреаля і цікаво хочаб знати на скільки знімати Airbnb доки не знайдемо житло. Буду вдячний за будь який фітбек,дякую)
-
Вже все, платну консультацію надано, ти не встиг)) М - монетизація!
-
Ахах, лол
-
У всіх дуже різний досвід. Залежить від ваших цілей, навичок, навіть від того, скільки у вас з собою грошей. Наприклад, я знайшла квартиру ще до приїзду в Канаду. Роботу по професії шукала неспішно 3 місяці. Але у кожного свій шлях. Головне, що вам треба знати - в перші дні зробити всі необхідні документи. Сін, банківські картки, страховка - це базове. Курси французької, якщо треба
-
Думаю, якщо не сильно привередлеві, і не лінитися ходити дивиться, знайдете житло за тиждень, два максимум. Люди довго не знаходять, бо бажають і біля метро і дешево і так щоб біля школи дитини і потенційного місця роботи.