Український Монреаль
-
Це не те. В нас інший статус.
-
www.ramq.gouv.qc.ca/en/citizens/absence-quebec/exceptions-presence-rule
-
Так, я знайшла - 21 день. Плюс два дні на вибуття прибуття. Треба їм подзвонити напевно… Просто цікаво. А якщо хтось виїхав на більше - він після повернення проходить ту ж саму процедуру? Чи вже все, другий раз не відкривають?
-
You will cease to be covered by the Québec Health Insurance Plan on the 1st day of the 3rd month following your arrival date. If you decide to take up residence in another Canadian province while you are spending time there, and do not return to Québec, you will cease to be covered on the 1st day of the 3rd month following the date on which you decide to take up residence in that province.
-
Хоча залежно що Ви маєте на увазі під звичайними умовами
-
Чому? Надається
-
www.ramq.gouv.qc.ca/en/citizens/moving-outside-quebec
-
Там чекати треба. З першого дня він не надається
-
Його можна на укр налаштувпти
-
Краще французькою І переклад можна й на українську зробити Скрінів російською тут не повинно бути
-
Хіба французькою можу) бо це автоматичний переклад Гугла, я ні при чому)
-
Я питала про виїзд із Канади. А не про іншу провінцію) Там інші правила
-
Читайте. Там є обмеження
-
Не приносьте скріни російською, будь ласка
-
Мова про страховку. Вона діє і поза межами провінції на території Канади , але до 3 місяців. Там так написано. Іншого я не бачу
-
Ось і не розказуйте більше нікому))
-
www.ramq.gouv.qc.ca/en/citizens/health-insurance/know-eligibility-conditions-public-plan/na_eligibility_r5_q1r2
-
Я виіжджала на півтора місяці, до сьогодні не знала про цю всю процедуру😅 але після приізду зареєструвалась на чергу до свмейного лікаря і на рандеву через санте квебек, тому, здається, все працює
-
Практикуємо франсе)))) Коротше 21 день(
-
Я навіть не знаю шо там де натискати)) воно само шось там робить за мене) і навіть коли мені не треба.😂
29 Jan 2023, 07:13
89086/239815
about 2 hours ago