Український Монреаль
-
та начебто норм їде все..перевірив на табе і смартфоні...я чув про шдрезку...багато дивляттся там) Не Netflix хвичайно...але є ті кому потрібні і такі ресурси)
-
Можно настроїти
-
Будуть
-
Там восновному норм. Але коли навантаження то не дежу. І 720p іноді доводиться вмикати. А якщо норм тв то очі аж болять. У стрімінгів хороша якість +hdr+кешування не гірше за ютьюб й враховуючи це ціна прийнятна.
-
так...ну люди різні..кому то потрібно дивитись з перекладом ...і не платити за користування. В мене Netflix...і я важаю що це гарний продукт...якщо ти бажаєш дивитися якістні фільми..чи серіали.. і да..якщо дивитися на англ чи франсе...це працює і з часом..ви починаєте розуміти щось ) Це гарний спосіб збільшити словниковий запас..)
-
Ну мені простіше. Я англ впринципі розумів до приїзду. І з оригінальною озвучкою це кайф, бо нема таких перекосів між голосом і еффектами. Та й як практика реально непогано. Ми ставимо англ звук +англ саби і норм
-
так...я також.. ще знаеш як я роблю.. дивишься..якщо щось не зрозуміло ставиш на паузу..прочитав..зрозумів..і далі.. якщо щось цікаве..чи нові речення..слова, я використовую AnkiDroid app Там можно зберегати їх і вивчати заново якщо потрібно )
-
♈️ Овен 18 березня. ✨ ВЕСНА, ПАХНЕ ЛЮБОВ'Ю.. чи вірусом. ♉️ Телець 18 березня. ✨ Ця людина просто створена для тебе. ♊️ Близнюки 18 березня. ✨ Всі туплять, не вини себе за це. ♋️ Рак 18 березня. ✨ Викинь минуле зі своєї голови. ♌️ Лев 18 березня. ✨ Любов іноді отупляє, навіть таких як ти. ♍️ Діва 18 березня. ✨ НЕ Я ПОЧАВ ЦЮ ВІЙНУ, АЛЕ Я ЇЇ ЗАКІНЧУ. ♎️ Терези 18 березня. ✨ Часом корисно говорити «прощай». ♏️ Скорпіон 18 березня. ✨ Ну і що, що без пари? Тобі і одному дуже шикарно. ♐️ Стрілець 18 березня. ✨ Мені потрібні обнімашки... і шоколадки. ♑️ Козеріг 18 березня. ✨ Часом корисно говорити "прощай". ♒️ Водолій 18 березня. ✨ БЕРЕЖИ СВОЮ НЕРВОВУ СИСТЕМУ. ♓️ Риби 18 березня. ✨ Вже занадто пізно відступати. Давай до кінця. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Тут форма обов'язкова. Зразу ж попередження прилітають на імейл до батьків. Ми замовляли онлайн, довго чекали, прийшлося в секретаріат іти,пояснювати,чому малий без форми. А потім прийшла до того магазину, а там можна було і без онлайн черги купити.
-
Так,це проблема і додатковий стрес