Український Монреаль
-
RAMQ
-
Рамкю це що?
-
Якшо ви навчаєтесь - стаді. Якшо працювати - ворк. Якшо не плануєте нічого, то ваканс
-
Або ваканс , дивлячись навіщо ви тут. Це ж рамкю?
-
Тобто змінити тільки останній пункт?
-
Дякую. Бо я не про цю вакансію, а взагалі. Думаю може десь вони відмічають там а я не бачу де.)
-
Там питання яке ваше громадянство , а не де ви останній раз були. Далі дати , шо вказані в ворк перміті (коли приїхали і коли маєте виїхати) і в останньому ворк
-
Я відсилала їм на indeed резюме і майже одразу вони відписалися, що позиція закрита. І якщо ви все ще шукаєте роботу напишіть нашому менеджеру. Ну там тиша😄
-
Вітаю. Одне з правил чату - спілкування українською мовою. Виправте або видаліть, будь ласка)
-
Українською або видаляйте
-
Он приезжает с Европы?
-
всім привіт) таке питання, друг приїжджає 26 березня, чи зможуть його заселити в готель за програмою?
-
Вам своі деклараціі показати? Чи ви не можете прийняти що хтось з юристами працює щоб не порушувати закони?
-
Треба вже французьку вчити вмене немае часу полiпшувати украiнську;))
-
Ааа ок
-
вона підказала, як грамотно його написати)
-
немає слова «приізжае»
-
Що таке ждж
-
‼️А ще, дуже рекомендую користуватися пошуком чату та дивитися закріплені повідомлення. Там на це та інші питання багато разів відповідали)
-
Привіт. Через закінчення програми, їде дуже багато людей та деяким відмовляють. Гарантії немає, тому краще на всяк випадок хай забронює собі житло з можливістю скасування (Airbnb, Booking і т.д).
29 Jan 2023, 07:13
89469/236375
about an hour ago