Український Монреаль
-
Так. Це читав. Але чекаю коментарі. Бо поки не зрозуміло. Наче виходить так- що якщо ти не користуєшся захистом краін- то ти взагалі подавати не повинен деклараціі. Ну і ще момент, я взагалі закрив декларацію за 22 рік вже давно. Ще до введення цих законів. Тож чекаю юриста
-
Ручну також перевіряють перед посадкою через сканер і викидають ,зубну пасту якщо більше 100 мл шампунь і т.д.
-
Треба сплатити ще 1,5 відсотки військового збору зі усієї сумми заробленої в Канаді. Не забудьте про це
-
ви допишіть, що сирками пригостите. ваші шанси зростуть 🤭
-
Я не писав що мені щось подобається чи ні, просто коли якийсь чувак, якому хочеться (я так розумію, ну дуже) щоб всі жили правильно, то мені він виглядає, як мінімум, недоречним) Ви можете донести на мене (я не знаю більш полайт слова на це), аби ваш гештальт був закритим
-
привіт. у цій групі багато фотографів, можете запитати в них📷: t.me/ART_UA_in_Montreal
-
Вам ніхто не забороняє тут жити максимально чесно як ви хочете) Коли я працював в іт, то два варіанта було: фоп або офіційно і менша зп) Але я не буду сам себе переконувати про чесність чи правильність. Тут всі будують нове життя (куает люди), кожен обирає своє Хтось сидить на велфері і працює за кеш, хтось купляє авто старше 10 років і пише 50$ Це справа кожного, відповідальність кожного. P.s. В опитуванні 2/3 тих, хто голосував вважають більш правильним не показувати українські доходи. Живіть тепер з цим.