Український Монреаль
-
Треба сплатити ще 1,5 відсотки військового збору зі усієї сумми заробленої в Канаді. Не забудьте про це
-
Ви постійно ставите під сумнів заяви про те що треба жити по закону. І ставите реакціі по типу ой як скучно.
-
Велкам:)
-
Дякую
-
Саме тому і сформувалось бачення що моє життя і Украіна повинні залишатися в емігранстькому статусі. Бо украінська впевненість що незаконність це норм - мене бісить.
-
Всім привіт,можливо хтось знає якісь студії в Монреалі для зйомок?
-
Да, є схожі тут в табажері. Такі на 1000, наче ще на 5к є
-
Ааа, я забув про них! Ну ось зараз поїду
-
Звісно, щоб ви ще написали) Я не призивав, десь то може було жартом, після чого зробив опитування, раз вас це так зачепило)
-
ви допишіть, що сирками пригостите. ваші шанси зростуть 🤭
-
В Украіні. Поки зміни, як я розумію, стосуються осіб які отримують соц виплати по захисту. Люди яки жили у Нідерландах наприклад, тим паче прості громадяни- не подавали деклараціі в Украіні. Тому я пишутщо треба б коментарі від юриста
-
Хочу впевнитися в тому, що ми говоримо про одні й ті ж вейпи. Такі я можу знайти в магазинах?
-
Я не писав що мені щось подобається чи ні, просто коли якийсь чувак, якому хочеться (я так розумію, ну дуже) щоб всі жили правильно, то мені він виглядає, як мінімум, недоречним) Ви можете донести на мене (я не знаю більш полайт слова на це), аби ваш гештальт був закритим
-
Ні це не було порушення. Бо в моіх відносинах з клієнтами не було ознак роьотодавця. І так я читаю вам моралі, бо ви пишете маячню із закликом до порушень законодавства
-
привіт. у цій групі багато фотографів, можете запитати в них📷: t.me/ART_UA_in_Montreal
-
Ви можете вважати що захочете. Є вимоги законів. Як Канади так і Украіни. Про айті, окрім айтішних кведів. Я працював ще й по сфері спорту і оренди товарів. Тож я краще трохи знаю що я і як робив в Украіні. І які закони виконував.
-
Вам ніхто не забороняє тут жити максимально чесно як ви хочете) Коли я працював в іт, то два варіанта було: фоп або офіційно і менша зп) Але я не буду сам себе переконувати про чесність чи правильність. Тут всі будують нове життя (куает люди), кожен обирає своє Хтось сидить на велфері і працює за кеш, хтось купляє авто старше 10 років і пише 50$ Це справа кожного, відповідальність кожного. P.s. В опитуванні 2/3 тих, хто голосував вважають більш правильним не показувати українські доходи. Живіть тепер з цим.
-
Якщо вам не подобаються вимоги декларувати щось. Є краіни з більш ліберальними вимогами. Та ж Туречинна - вимагає тільки не займати роьочі місця турків.
-
Час покаже
-
Є законодавство. По ньому будемо усі відповідати
29 Jan 2023, 07:13
89518/236809
32 minutes ago