Український Монреаль
-
Ні це не було порушення. Бо в моіх відносинах з клієнтами не було ознак роьотодавця. І так я читаю вам моралі, бо ви пишете маячню із закликом до порушень законодавства
-
привіт. у цій групі багато фотографів, можете запитати в них📷: t.me/ART_UA_in_Montreal
-
Ви можете вважати що захочете. Є вимоги законів. Як Канади так і Украіни. Про айті, окрім айтішних кведів. Я працював ще й по сфері спорту і оренди товарів. Тож я краще трохи знаю що я і як робив в Украіні. І які закони виконував.
-
Вам ніхто не забороняє тут жити максимально чесно як ви хочете) Коли я працював в іт, то два варіанта було: фоп або офіційно і менша зп) Але я не буду сам себе переконувати про чесність чи правильність. Тут всі будують нове життя (куает люди), кожен обирає своє Хтось сидить на велфері і працює за кеш, хтось купляє авто старше 10 років і пише 50$ Це справа кожного, відповідальність кожного. P.s. В опитуванні 2/3 тих, хто голосував вважають більш правильним не показувати українські доходи. Живіть тепер з цим.
-
Якщо вам не подобаються вимоги декларувати щось. Є краіни з більш ліберальними вимогами. Та ж Туречинна - вимагає тільки не займати роьочі місця турків.
-
Час покаже
-
Є законодавство. По ньому будемо усі відповідати
-
Читайте вище. Ми можемо думати що завгодно.
-
Ми тимчасові робочі, як індуси в котрих ворк перміти, ось який в нас статус
-
Але тут самостійно складно розбиратися. Бо документально ми не маємо захисту в Канаді.
-
Ви молодець) сподіваюсь якось подискутуємо особисто на цю тему (це не погрози, як зазвичай несе подібний текст) може вже з ПРами в руках. Просто, якщо ви намагаєтесь в чомусь переконати, то готуйтесь, що не всі розділяють вашу думку, навіть якщо вона відповідає нормам чинного законодавства
-
Повертаючись до початковоі теми. Треба проаналізувати зміни. І якщо треба декларувати заробітки у канаді- то значить іх треба декларувати.
-
Ви не будете розказувати мені де жити) ми приїхали за однакових умов, тому вчіть мови, отримуйте ПР, паспорт і розказуйте як вас бісять понаєхавші
-
В Адонісі подивіться. Не сулгуні, але розсольні сири там є і дуже смачні
-
В них вже зазвичай пр, а не просто ворк перміти)
-
Доброго ранку, може хтось знає чи є у канадському маркеті типу сира сулугуні, сир як плавлений ми найшли. Тепер шукаєм сулугуні
-
Або вашими словами: не подобається як хтось не підтримує вашу думку, не виходьте в мережі, на вулицю і тд.
-
Дискутувати з вами сенсу вже не бачу, після цієї фрази.
-
Буду. Оскільки ви ставите під сумнів необхідність виконувати закони .
-
На правах модератора групи, я пишу і викладую саме вимоги законів та вимоги Канади і Украіни. Саме тому я і пишу- якщо не подобається податкове резиденство - є сенс подумати про інші краіни які будуть більш ліберальні в цих планах. Чому ви вже третій день намагаєтесь боротися з інформацією як правильно і закликаєте людей не виконувати вимоги законів- мені не зрозуміло.
29 Jan 2023, 07:13
89531/236406
about 2 hours ago