Український Монреаль
-
Є законодавство. По ньому будемо усі відповідати
-
Читайте вище. Ми можемо думати що завгодно.
-
Ми тимчасові робочі, як індуси в котрих ворк перміти, ось який в нас статус
-
Але тут самостійно складно розбиратися. Бо документально ми не маємо захисту в Канаді.
-
Ви молодець) сподіваюсь якось подискутуємо особисто на цю тему (це не погрози, як зазвичай несе подібний текст) може вже з ПРами в руках. Просто, якщо ви намагаєтесь в чомусь переконати, то готуйтесь, що не всі розділяють вашу думку, навіть якщо вона відповідає нормам чинного законодавства
-
Повертаючись до початковоі теми. Треба проаналізувати зміни. І якщо треба декларувати заробітки у канаді- то значить іх треба декларувати.
-
Ви не будете розказувати мені де жити) ми приїхали за однакових умов, тому вчіть мови, отримуйте ПР, паспорт і розказуйте як вас бісять понаєхавші
-
В Адонісі подивіться. Не сулгуні, але розсольні сири там є і дуже смачні
-
В них вже зазвичай пр, а не просто ворк перміти)
-
Доброго ранку, може хтось знає чи є у канадському маркеті типу сира сулугуні, сир як плавлений ми найшли. Тепер шукаєм сулугуні
-
Або вашими словами: не подобається як хтось не підтримує вашу думку, не виходьте в мережі, на вулицю і тд.
-
Дискутувати з вами сенсу вже не бачу, після цієї фрази.
-
Буду. Оскільки ви ставите під сумнів необхідність виконувати закони .
-
На правах модератора групи, я пишу і викладую саме вимоги законів та вимоги Канади і Украіни. Саме тому я і пишу- якщо не подобається податкове резиденство - є сенс подумати про інші краіни які будуть більш ліберальні в цих планах. Чому ви вже третій день намагаєтесь боротися з інформацією як правильно і закликаєте людей не виконувати вимоги законів- мені не зрозуміло.
-
Знаю, що є курси французької мови від провінційного уряду. Цікавить чи є безкоштовні курси англійської мови в Монреалі від федерального уряду?
-
Або було
-
Подивіться в центрі Promis дещо є
-
Але вони не такі структуровані як францізасйон
-
Бачив дещо. Але вони не оплачують. В центрах допомоги імігрантам є дещо.
-
promis.qc.ca/en/services/english-course-for-beginners/
29 Jan 2023, 07:13
89537/236842
5 minutes ago