Український Монреаль
-
Так Польща вже дупою повернулась
-
І кава тут відмінна
-
Ні я про те що інколи і чоловікам під два метри дають послабину)
-
Різні речі
-
Так ти намагався сплатити, а не планував зайцем
-
Ну я живу від цого місто майже у 30 хв пішки😁
-
Один раз хотів заплатити, не було дрібних. А 20 не приймав. Водій махнув рукою дав так білет
-
Чоловіку під два метри думаю за посмішку не дали виключення
-
Ну чесно, я пизділа на країну багато поки не потрапила у лікарню Тепер язик мій в дупі моїй 😂😂😂
-
Вони тут дуже лояльні. Я взагалі кайфую від людей тут - приємні, привітні. Хоча нещодавно чула розмову двох наших, один приїхав у травні, інший у листопаді. Незадоволені всім. У мене питання - а чого тоді сидіти, якщо все не подобається? Так, є певні труднощі. Але це міграція, і нас сюди ніхто не кликав і нічого не обіцяв. І так молодці, і готель дають, і допомогу федеральну та провінційну. І все це з податків канадців. Та ще й допомагають. Нам просто звичайні люди обставили квартиру, подбали про все, навіть про посуд і машинку для шиття. То я лише вдячністю наповнююся. Ми були готові поступово це все купувати, але їхня допомога заощадила нам купу грошей. Мабуть, кожний отримує те, що бачить.Усім гарного настрою ☀️
-
Хай ідуть Менше проблем та ниття
-
Думаю, зараз, буде велике повернення великомученіків) Зима проходить, а якщо все так погано (як правило через роботу), то будуть шукати щастя там, де були…
-
І мені напишіть будь ласка. Теж дуже цікавить Austrian airlines.
-
Поки перекриється напливом «останнього вагону».
-
Вчимо, простл тут тяжко курси англійської знайти щоб під зміни роботи підходили.
-
Поїхав по сирки, взяв вареників. Гарний епікюр
-
Це просто жах
-
Ти взагалі " все хуйово, дайте пр за так, мови не знаю і вчити навіть Рідну не збираюсь, додому не повернусь" міксуй все що завгодно , довго на допомозі не протягнеш
-
Таких дійсно багато, проте не 90%, думаю може до 50% десь) але все одно багато) А так згоден, мало хто питає про житло де зняти, роботу знайти, коли якісь мітинг/збір в підтримку України і тд)
-
Ні, ми міксуємо, робота та фудбанки 😀
29 Jan 2023, 07:13
89700/238155
about an hour ago