Український Монреаль
-
Я все життя з майонезом їм
-
Бо не дуже зрозуміло, чоловік працює зам директора логістичної компанії , наші друзі теж проживають поблизу Монреаля . Але зарплатня дуже гарна . І деяким оплатили житло на рік, обставили меблями, і це від роботодавця
-
Так, після Одеси , Парижу нам дуже важко адаптуватись. Чоловік трохи згодом займе вищу посаду, так і не хоче уізжати поки.
-
Я не маю ніякого упередженного ставлення до місцевих сіл та малих містечок. Я де знайшов роботу там і живу) але по плюшкам в мене робота далека від того що хотілося б
-
Мені ніколи, я навчаюсь. Вивчаю мову та всяке інше
-
Еххх… я і в украіні не мав таке)
-
Массажу і смузі в офісі не буде😂
-
Це стандарт тут
-
В мене теж пів іншуренса. Це відносно норма.
-
І хоч висока зп а плюшок хочется більше
-
Якщо є кваліфікація то робота знайдеться. Навіть як в моєму випадку тільки з інглишем. Дотогож зрозумів що таке співбесіда з гугловцем.
-
У той час як тім хортонс знімає квартири робітникам, я окрім 50% страхування та картки на метро більше плюшок не маю)
-
🤣🤣🤣🤣🤣pardon
-
Читайте статтю вище) радійте шо всемкраще склалось)
-
Ну не знаю я хоч і шукав довговато але знайшов більш менш ок. Трошки даунгрейднувся по джоб тайтлу, але отримав соц пакет, гібридний режим і тд. Але як для першої канадійської роботи норм і зп відносно гідна навіть з місцевими податками.
-
Бай Бог, що не "уізжати"😉
-
Можна питання, некоректно, але все-таки. Яка +-? Я хочу розуміти що таке висока зп . Дякую, можна приват
-
Лол, за тиждень
-
Плюс 50% , менший дохід😄
-
Дякую
29 Jan 2023, 07:13
Post 89797 of 235049
about an hour ago