Український Монреаль
-
Мені потрібно щоб потім іх МіФі прийняло, бо вони там вимагають орден та таке інше, тому і запитую )))
-
Нажаль зараз 2 тижні й на передову й нікого не торкає що хто вміє...
-
Батальон Монреаль... 😀😀😀😀
-
Молодий триб'ют бенд "King and Joker" шукає талановитих музикантів у Монтреалі, якщо у ваших жилах тече пристрасть до хорор-панку то вам саме до нас! Шукаємо: соло-гітаристку/та Скрипачку/Скрипача Та бас гітаристку/гітариста. Усі подробиці в дірект)
-
Я досі чекаю коли побачу когось хто дійсно багато сплачує податків щоб на це скаржились. Бо зазвичай це ті хто заздрять що хтось (інший українець!) не дай Бог щось безкоштовно отримав
-
Пробачте шановний, але якщо ви анілузєте про наших новоприбулих за цим чатом або вашими якимись особивими анлізами. То ви не маєте, на мою думку загальну оцінку масштабу прибулих українців. Нас набагато більше, чім ви собі можете уявити, або проаналізувати. Якщо брати % відсоток, то на вашу "суб'єктивну думку" людей які приїхали на шару та поживитися податками канадців добра половина. Але в Монреаль приїхало набагато, майже в декілька кратно разів більше людей чим в уцьому чаті. Ті хто сюди зайшов не мають якіхось соціальних контактів в уцьому місті, або соціально активні люди які потребують над уваги. Другі тысячи новоприбулих, не потребують інформації бо мають знайомих та розум. Та взагалі, люди які пишут тут прості питання, зьявляються тут не даже часто. Це даже не 1/4 від усього цього чату. Якщо вам набридли одноразові питаня, то можете додати цей чат до архіву в телеграм, та заходити тоді коли буде цікаво, даже тілінькать не буде. Взагалом дуже прошу не гребсти усіх новоприбулих до категорії "халявщиків" бо в загалом їх тут дуже небагато. (50% відсотків про які сказала дівчина вище, це маячня. Якщо було би 50%, то кожен фудбанк в Монреалі складався би на половину тільки з українців. Судячи з інформації яку дають благодійні організації, та то скільки наших сюди приїзджає, то такіх максимум 20% ) про Канада це країйна де "халявщики" не витрумують пробу часом. Люди які вам не "довподоби" звідти поїдуть, це лише питання чису. Бажаю вам не витрачати свій час на те що вам не довподоби.
-
Ви з одним з таких розмовляєте😅 Але от чесно, хай хоч кожному по Феррарі дадуть, це все одно моїм людям йде
-
А тут сиджу аби просто познайомитись з людьми
-
Я теж здивувалась. Огидна російська лайка. Та й взагалі , досить вже поливати брудом українців. Жах якийсь. Сором
-
Якби усі хто сюди приіхав- готувались би до еміграціі - то впевнений більшість би знала з чим стикнеться і що треба робити для вирішення проблем. Нажаль більшість хто приіхав по Куает- не готувались до канади/європи. Тому так виходить що без мови і без підготовленоі професіі люди тут на 18-20 баксів працюють
-
Мені дуже шкода людей які приїзджають до канади, без хотя би англійської мови. Процесс эміграції ще куди не йшов. За рік можна продумати якісь кроки, щоб кинути тут якорь. Вважаю, що step by step ми в більшості випадаів підтянемо один одного до адоптації в цій країні. Головне працювати, та вивозити це все психологічно, а згодом люди адаптуються та кинуть якорь.
-
Я не часто сюди пишу, більше читаю або відповідаю людям на запити інформації, якщо впевнена у відповіді. Але, Нажаль, маю зауважити, що самі бурхливі, детальні і довгі дискусії йдуть тут саме про співвітчизників, які вони не вдячні, ліниві , погані і не виховані. Думаю, що адміністратори могли б припиняти такі речі.