Український Монреаль
-
Я теж здивувалась. Огидна російська лайка. Та й взагалі , досить вже поливати брудом українців. Жах якийсь. Сором
-
Якби усі хто сюди приіхав- готувались би до еміграціі - то впевнений більшість би знала з чим стикнеться і що треба робити для вирішення проблем. Нажаль більшість хто приіхав по Куает- не готувались до канади/європи. Тому так виходить що без мови і без підготовленоі професіі люди тут на 18-20 баксів працюють
-
Мені дуже шкода людей які приїзджають до канади, без хотя би англійської мови. Процесс эміграції ще куди не йшов. За рік можна продумати якісь кроки, щоб кинути тут якорь. Вважаю, що step by step ми в більшості випадаів підтянемо один одного до адоптації в цій країні. Головне працювати, та вивозити це все психологічно, а згодом люди адаптуються та кинуть якорь.
-
Я не часто сюди пишу, більше читаю або відповідаю людям на запити інформації, якщо впевнена у відповіді. Але, Нажаль, маю зауважити, що самі бурхливі, детальні і довгі дискусії йдуть тут саме про співвітчизників, які вони не вдячні, ліниві , погані і не виховані. Думаю, що адміністратори могли б припиняти такі речі.
-
Зате він впевнений що достойний проводити відбір людей😅
-
Не знаю. Я вірю що бути імігрантом це поклик душі. І якщо не готовий- то хоч 300. Разів інтеграційну допомогу проводь- воно не допоможе. Бо просто то не для людини. Ій треба своя хата, садок вишневий. А ці всі іміграційні танці, розбирання у програмах то все для любителей. Але війна внесла коррективи
-
Аутофагія якась:)) нас і так монстр з’їсти хоче, щоб ще самим себе жерти.
-
Просто цікаво де були ці емоції коли інші іммігранти приїжджали і були ті самі проблеми. А тепер така агресія щодо 1% людей які може дійсно не адекватні
-
Хочу запевнити шановних критиків, Канада вже давно має стале враження про українців. Нагадаю, 9-та за чисельністю тут саме українська спільнота. І не з нашої хвилі імміграції почалась історія гідного канадського українства і не нами закінчиться. В будь-якій національній спільноті є усі шари соціальних верств. Отже, ми маємо пишатись здобутками своєї нації. І , якщо є приклади успіху наших земляків , то краще ж про них писати. Це суто моя думка, шановні.