Український Монреаль
-
Я не часто сюди пишу, більше читаю або відповідаю людям на запити інформації, якщо впевнена у відповіді. Але, Нажаль, маю зауважити, що самі бурхливі, детальні і довгі дискусії йдуть тут саме про співвітчизників, які вони не вдячні, ліниві , погані і не виховані. Думаю, що адміністратори могли б припиняти такі речі.
-
Зате він впевнений що достойний проводити відбір людей😅
-
Не знаю. Я вірю що бути імігрантом це поклик душі. І якщо не готовий- то хоч 300. Разів інтеграційну допомогу проводь- воно не допоможе. Бо просто то не для людини. Ій треба своя хата, садок вишневий. А ці всі іміграційні танці, розбирання у програмах то все для любителей. Але війна внесла коррективи
-
Аутофагія якась:)) нас і так монстр з’їсти хоче, щоб ще самим себе жерти.
-
Просто цікаво де були ці емоції коли інші іммігранти приїжджали і були ті самі проблеми. А тепер така агресія щодо 1% людей які може дійсно не адекватні
-
Хочу запевнити шановних критиків, Канада вже давно має стале враження про українців. Нагадаю, 9-та за чисельністю тут саме українська спільнота. І не з нашої хвилі імміграції почалась історія гідного канадського українства і не нами закінчиться. В будь-якій національній спільноті є усі шари соціальних верств. Отже, ми маємо пишатись здобутками своєї нації. І , якщо є приклади успіху наших земляків , то краще ж про них писати. Це суто моя думка, шановні.
-
Всім привіт. Плануємо виїзджати з Канади і хочемо пересдати нашу квартиру з 2 квітня. Найближча зупинка (5-6 хвилин пішки) міського транспорту Sauve/ de l‘Acadie. 3 1/2 (окрема спальня, вітальня разом з кухнею) вся комуналка, wifi, Netflix входить в вартість 900 доларів на місяць. Меблі всі є для життя і навіть більше. Обов’язкова умова: викуп пилососу, чайника, фену для волосся, мікрохвильовки — 100 доларів за усе та депозит за меблі власнику 500 доларів. Користувалися два місяці, тому все нове. Капає з бачку унітазу, некритично, води на підлозі немає, але власник, я думаю, виправить цю проблему, тому що в нас вже немає часу на це. Залишаємо продукти, крупи, постіль, рушники, ковдру, каву, спеції і інше. Ніяких кредит чек власник не вимагає. Оплата лише за перший місяць і депозит. Наш договір на рік і 4 місяці, тому шукаємо тих, хто реально планує жити в Канаді. Власник не хоче тварин. Ідеально для пари, чи однієї людини. За всіма питаннями прохання звертатися в особисті повідомлення.)