Український Монреаль
-
Доброго ранку ☺️. Можливо хтось буде летіти з Гамбурга до Монреалю до 13 квітня. Нам потрібно перевезти маленьку собачку 5 кг( Бішон Фрізе ), білет для собаки я зарезервую оплачу та оплачу тій людині яка буде летіти за те що допоможе . Собака має усі необхідні документи, спокійна 🙏🏻 Допоможіть будьласка 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Згодна. Це питання виховання і розуміння, де і як можна поводитись. Якщо Ви вважаєте, що це норма поведінки у форумах - це Ваше право. Але є і інші люди, у яких інше ставлення до цього. Я задала питання- отримала відповідь. Насамперед чат був створений для спілкування людей і повагу до інших ніхто не відміняв. Літні люди тут є теж. З повагою до усіх присутніх.
-
Добрий ранок. Я буду летіти, але з Лондона, 21.03 до 14:00 . Якщо її привезуть в Лондон, то візьму
-
Шкода що з Лондона , туди віза потрібна щоб привезти
-
Добрий ранок , порадьте бухгалтера будь ласка для декларації 🫶🏻
-
♈️ Овен 19 березня. ✨ Іноді одна річ круто змінює все життя. ♉️ Телець 19 березня. ✨ Не думай про майбутнє. Все одно його не вгадаєш. ♊️ Близнюки 19 березня. ✨ Хороша книга складе тобі компанію. ♋️ Рак 19 березня. ✨ Ти таке чудо, що навіть не уявляєш. Головне вір в себе. ♌️ Лев 19 березня. ✨ Любов повинна рятувати тебе, а не погіршувати все. ♍️ Діва 19 березня. ✨ Перестань мучитися з проблемами. Почни їх уже вирішувати. ♎️ Терези 19 березня. ✨ Знову вигадуєш теорію "нелюбові" до себе? ♏️ Скорпіон 19 березня. ✨ Я всіх рятую.. Але хто врятує мене? ♐️ Стрілець 19 березня. ✨ ЯК ПОБОРОТИ ОДИНОКІСТЬ? ♑️ Козеріг 19 березня. ✨ Будь обережний з людьми. Вони небезпечні. ♒️ Водолій 19 березня. ✨ Заради чого ти так себе не шкодуєш? ♓️ Риби 19 березня. ✨ Не терпи біль, говори про нього. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Привіт! Чи є в Монреалі магазин із вживаною технікою та меблями?
-
RD Furniture, 7801 blvd. Newman (Lasalle)
-
З ким знаки відкриють свій бізнес? Овен: Лев Телець: Діва Близнюки: індивідуальний підприємець Рак: Скорпіон Лев: Овен Діва: Телець Терези: Риби Скорпіон: Рак Стрілець: Козеріг Козеріг: Стрілець Водолій: занадто лінивий для бізнесу Риби: Терези
-
Сам роблю в ufile.ca Там як опитування проходиш. Не надто важко
-
Центр міста rove.me/to/montreal/st-patricks-parade
-
Добрий день, порадьте де в Монреалі недорогий медогляд і знижки дітям