Український Монреаль
-
Ну до речі так, Краків навіть ближче) та мне нікуди не треба, то я так, пропонував людям))
-
Нема прямих з Польщі до Монреалю
-
Ну мені здається особливо нема різниці де пересадка, тим паче в Канаді в першому аеропорту вп отримувати)
-
А чому на Варшаві зациклились … он .. беріть Краків Париж шарль деголь і буде вам щастя.. 30 березня 20 доларів
-
А, може і літають, я думаю що всі трансатлантичні тільки з де голя)
-
З Варшави прямий буде, швидше за все, в Торонто
-
Прямих Варшава - Монреаль наче нема зараз взагалі
-
Ми хотіли корсарами летіти, але в них рейсів до монреаля не було в грудні
-
Корсари походу
-
Є ще хтось, хто з орлі літає, я бачила рейси
-
Саме так, 40 доларів .. а з Варшави прямі є? То вони скільки? А якщо дивитесь не прямий, то не забувайте про багаж ну те що Британію і штати треба виключити з пошуку .. там кругла сума виходить
-
Ну так, це молодим ще ок, адже там точно будуть різні аеропорти, бо райн в бове літає, віз в орлі, а всі в Канаду летять з де голь))
-
Я вже кілька днів моніторю квитки мамі. Поки не знайшла оптимального. Треба глянути візз з варшави до парижу, але боюсь, що важко їй так буде
-
Не факт, Київ-Варшава, потім райн чи візз можна знайти за 1000 грн Варшава-Париж, може не так зручно, але підібрати і знайти то можна норм зекономити
-
Чи могли б скинути посилання на групу
-
Дешевше з Варшави вилетіти, бо вартість поїздки з Києва до Парижу перекриє економію авіаперельоту.
-
Здибанки в прикріпоених
-
Дякую!
-
6801 Route Transcanadienne, Pointe-Claire, CF Fairview або ще плаза в Laval, сама нещодавно шукала, обійшли багато магазинів, але самий великий і кращий вибір тут
-
Можна інформацію і про криївку і ваші здибанки ?))
29 Jan 2023, 07:13
89/236438
about an hour ago