Український Монреаль
-
Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, я подала документи на візу для всіх членів сім'ї. Ми з чоловіком уже отримали візи, а щодо дітей немає. Спочатку у дітей не було закордонних паспортів. Вже зробила та відправила їх на додаток. Відповіді наразі немає. Що ще можна зробити? Куди написати, може зателефонувати? Всім заздалегідь дякую за поради.
-
Приїзжаю в Монреаль 26 березня. Шукаю кімнату поруч з метро. Готова відразу оплачувати.
-
Всім привіт! Кому потрібна робота в перукарні можу запропонувати варіант, пишіть в ПП (важливо - потрібен фактичний досвід та бажання вчитися) також там є кілька вакансій для майстрів манікюру також. Знову ж всі деталі в ПП, буду радий допомогти)))
-
По вашому питанню, я б подзвонив би в ІРСС і запитав би. Бо у дітей якісь трабли були з заявками на КУАЕТ як я чув.
-
бо в нас був невдалий досвід, коли вони 2 тижні не могли знайти паспорт дитини 🥺 та й не шукали, поки ми не зателефонували
-
в нас не відображався статус документів у кабінеті, тому ми телефонували на лінію візового центру, щоб взагалі дізнатися на якому етапі вони знаходяться можете спробувати) хоча б упевнитися, що дитячі паспорти їм прийшли та вони їх зареєстрували
-
Мабуть ви везуча. Мене ніде ніколи ні про що не інформували.
-
Так можу порадити хлопців, розмовляють Українською. Перевозять усе що перевозится😊 Та працюють здається без вихідних 24/7 🚛 +14383666105
-
Подали разом з закордоним паспортом вже
-
Доброго дня. Хто може порадити перевізників які можуть перевезти габаритні меблі. Дякую
-
Ніхто нічого не перевіряє, головне щоб це не психотропи були
-
То покращення. Менв все разом
-
Там скоріше залежність від дозволу
-
Ви мабуть подавались на початку програми просто)
-
Усім привіт. Таке питання , по прибуттю одразу дають wp так? ще в аеропорту
-
Брала і кетанов і Анальгін, і ще сильніші обезболи
-
Нещодавно летіла з Польщі , пів чемодана ліків, уколи та шпріци, я брала дуже багато на різні випадки, (на всякий випадок на уколи та шпріци я взяла рецепт та зробила переклад, все інше ні), нічого не перевіряли взагалі
-
А не підскажете де саме робили номер і картку? Якшо є у вас адреси
-
Так, я все зробила за один день і ще й записалась на мед.ком
-
Але спочатку ж потрібно зробити инн номер і банківську карту, так? Це швидко? Можно за один день зробити?
29 Jan 2023, 07:13
90098/238281
7 minutes ago