Український Монреаль
-
Все вірно, дитячі книжки сплачувати треба
-
Я пішла на навчання в серпні, за цій період мені надали 2 рази підручники, після кожного екзамену - нові, відповідно до рівня, я не платила за них. Вчусь кожного дня 8:00-15:15
-
Якщо Ви вчитеся від Міфі, то книжки надаються безкоштовно, якщо є діти які вчаться в Прімері, то також оплачується Комісіон Школяр
-
Важливі дати для знаків у січні: Овен: 4, 13, 21, 28 Телець: 6, 15, 21, 31 Близнюки: 7, 11, 19, 27 Рак: 4, 9, 17, 30 Лев: 5, 12, 23, 30 Діва: 2, 8, 17, 28 Терези: 5, 13, 20, 29 Скорпіон: 8, 13, 16, 28 Стрілець: 4, 10, 19, 26 Козеріг: 6, 12, 20, 29 Водолій: 4, 16, 19, 2 Риби: 7, 10, 19, 28 Відправ своїм друзям!
-
Так, платять. Якщо ви записалися на фул тайм а міфі призначило вам онлайн бо немає школи близько до вас або ще з якихось причин. Якщо сам записуєшься то не платять. Но осінь інфа була така. Але. Можливо зараз щось трохи змінилося. Я ж кажу - хто точно знає - доповнюйте.
-
Курси від Міфі. Пишу один раз, закріплюйте, чи шо.😃 1. Є три варіанти. - Фул тайм - кожен день десь з 8-9 до 15-16 - 205 в тиждень плюс 100 проїзд плюс книжки, які треба купляти в школі плюс частково витрати за дитячий садок - платить міфі - Парт тайм - 3-4 рази в тиждень по 3-4 години - 100 в тиждень платить міфі - онлайн - як фул тайм, але без оплати. Якщо призначає онлайн саме міфі а не ви самі обираєте - то воно оплачує як за фул наче. 2. Обрати школу можна тільки на парт тайм, там є кнопка на сайті. На фул тайм призначає міфі. 3. Час очікування десь приблизно 2 місяці. Це логічно, так як в мовних школах один курс триває 8 тижнів. В сежепах 11. Може бути трохи раніше якщо на новий курс з’являються зайві місця. Може бути трохи довше, якщо багато заявок а школи не гумові)) в середньому 2 місяці. 4. Записатися до приїзду в Канаду - не можна. Бо ви повинні надати свій ворк перміт і місцеву адресу, а їх у вас немає ще) 5. Є ще один варіант попасти в школу раніше. Ідете в школу яка вам подобається. Кажете що хочете навчатися. В них завжди є вільних пару місць які вони не подають до міфі.😉 Часто можна потрапити майже день в день. (Я записалась за тиждень до початку навчання, знайомий за два дні)) Одночасно подаєте заявку до міфі. Якщо це буде розтягнуто в часі (заявка в січні, а запис через три тижні наприклад) - то міфі можливо вас розподілить в цю ж саму школу не чекаючи 2 місяці. Я подавала заявку в міфі вже після запису в школу. Тому перший курс я відходила без оплати. АЛЕ! Українці по Куает не платять вступні 80 доларів (так мені сказали в моїй школі, можливо в інших трохи по іншому) Потім міфі присилає вам призначену школу. Частіше за все це буде інша школа ніж та в яку ви ходите. Тоді ви ідете в свій секретаріат і робите трансфер в свою. (Це буде трошки заморочливо) Або переходите в іншу куди вам призначило міфі. Але це варіант лише для тих хто не хоче чекати 2 місяці.) 6. Сайт де подавати заявку тут (всі кнопки активні - і фул тайм, і парт тайм) www.quebec.ca/education/apprendre-le-francais
-
High school of Montreal
-
Так 🥲
-
Та ви й мене заплутали) (Я вже півроку ходжу, дякую)) Так. Ми зараз всі балакаємо про курси францизаціі від міфі. Ви я так зрозуміла - записались самі, заплатили 80 доларів (наче так?) і ходите самі від себе а не від міфі. І міфі вам за це нічого не платить, так?))
-
То йдіть, я ж не проти 😂 я вже заплутався
-
Я все платив, у мене все рівно