Український Монреаль
-
Дякую
-
Хеллоу,не знаю чи можна тут щось таке рекламувати та не зовсім по темі групи,але якщо комусь цікаво,то можете заглянути в мій телеграм канал з музикою :t.me/sped_up_audios 😁 Буду рада кожному підписнику на своєму каналі💗
-
@Lxstpluto реклама платна🙂
-
Аа,ок,сорян 😅
-
Ба більше - з авто і місцевими правами
-
Добрий вечір, підскажіть як вклеїти візу, якщо я приїхала по електронній. Дякую
-
Хто знає чи можна працювати на доставці щось типу Uber Eats в Монреалі? І якщо є така робота,то я так розумію тільки з авто?
-
Є такі люди, задавайте тут питання
-
На YouTube є відео на цю тему, чоловік заповнював сьогодні по такому відео. Але в нас трохи інше
-
Просто я на відео побачив що там 3 документи прикріпляють то думаю може ще щось хочуть…
-
А потім вони просто чек на пошту відправлять за всі ці місяці ? Як гадаєте?
-
Та більше наче нічого не треба, крім вп
-
Хехе я вже більше чекаю:) дзвонила в пт, казали, що чекайте, все буде. Колись
-
Та я Вам писав, ви не відповіли просто :) Я хотів запитати які доки прикріпляти окрім формуляра але вже пізно Ще додав ворк перміт і на тому все :) Щей в формулярі недозаповнив дещо випадково То думаю буду чекати не 2 місяці як Ви, а всі 4-ри :)
-
Не знаю:( але сказали, що в будь-якому випадку заплатять за всі заняття
-
Дякую
-
Шановне панство. Може зробимо цей чат більш інформативним та зробимо декілька невеликих чатів внутрі? Мені просто знайомий скинув, як в СентДжонсі (Нью Файндленд) наші там ведут чат, вважаю що можна теж трошкі пропотіти) Звістно хто пропонує, той і робить 😅
-
Вам не просто треба її вклеїти , спочатку подаеться заявка на одобрения. Можете написати мень , я поясню .
-
Ці канали заходять далеко не всім. Більшості людям вони не зручні тут. На жаль або на щастя це не слак і не дискорд, Телеграм має інші акценти, і ця функціональність, на мою думку - це як не приший кобилі хвіст.
-
Так, в них гарно. Але знаю чат який зробили таким же - і майже не вбили.( Вчасно відкотили назад. Тому не всім підходить як виявилося.(
29 Jan 2023, 07:13
90237/237071
32 minutes ago