Український Монреаль
-
Вони наче збирались ввести. Але поки що ні. Проблема в тому що роботи мало.( тут у нас в чаті є хлопець звідти.
-
А там немає такого що ти не можеш потім покидати ту провінцію чи щось таке? Я не знаю чи існують подібні речі, просто питаю…
-
То якщо можна після джоб офферу подаватись на пр то вже виходить там багато хто має його?
-
Це де?
-
Но там не так уже і село, все є в нормальному обсязі. Ну нема концертів, так. Але Бари, караоке, парки, гарна природа, всього хватає. Дивлюсь за однією блогершою звідти, жити можна) ціни на житло якщо купувати, набагато дешевші. За 250к можна придбати дім, який тут буде коштувати 700+
-
Тоді виходить глухий кут :) Залишатись хіба нелегально :)
-
Не знаю, якщо ви виїхали з провінції то вони можуть відкликати свою заявку
-
Ого Окей а як тоді тут це має виглядати Через 2 роки ворк перміту ти подаєшся умовно А потім чекаєш на розгляд вже в іншій країні якщо тобі вп не продовжують? :)
-
В квебеці найшвидший розгляд десь 12 місяців, але все рівно 2 роки праці та й ще франце... Виходить довше ніж в інших
-
Ні, строк розгляду від провінції 3-6 місяців, строк розгляду заявки на пр федералами 20-21 місяц, сумарно зараз розгляд на пр 25-27 місяців
-
Якщо б звичайний перміт, як у індусів то вони після подвячи на пр мають право залишитися доки розглядають діло, в нас інше, повинні покинути территорію Канади якщо вони не змінять правила куаєту.
-
Canadian tire
-
Ще є варіант щоб працедавець продовжив сам перміт, але вони всі обіцяють, а по факту не кожний має дозвіл та бажання. Тут є ще те наїбалово, он знайомі працювали на контракті, а виявилось досвід за сезонним контрактом не рахується для подачі на пр, а їм працедаветь інше брихав
-
Відкрийте свій ворк перміт й дуже уважно прочитайте
-
Побачимо чи якось вони захочуть нам допомогти залишитись чи ні :) Вчу французську і кожен день коли приходжу в 22:20 після курсів та роботи додому, думаю про це :)
-
Можна, будь ласка, посилання на офіційне джерело, где вказано, що повинні виїхати з Канади, якщо закінчився WP,а документи вже подані на PR
-
Надія помирає останньою :)
-
А Німеччина прийме після Канади?) дуже багато чула відмов вже.
-
Та ну нах цю Канаду. Я в Німеччину :)
-
Я трохи інше читав, що подача на ПР не дає права залишатися. Дає право подача на продовження ВП - це да, а на ПР ні.
29 Jan 2023, 07:13
90264/238750
15 minutes ago