Курси від Міфі. Пишу один раз, закріплюйте, чи шо.😃
1. Є три варіанти.
- Фул тайм - кожен день десь з 8-9 до 15-16 - 205 в тиждень плюс 100 проїзд плюс книжки, які треба купляти в школі плюс частково витрати за дитячий садок - платить міфі
- Парт тайм - 3-4 рази в тиждень по 3-4 години - 100 в тиждень платить міфі
- онлайн - як фул тайм, але без оплати. Якщо призначає онлайн саме міфі а не ви самі обираєте - то воно оплачує як за фул наче.
2. Обрати школу можна тільки на парт тайм, там є кнопка на сайті. На фул тайм призначає міфі.
3. Час очікування десь приблизно 2 місяці. Це логічно, так як в мовних школах один курс триває 8 тижнів. В сежепах 11.
Може бути трохи раніше якщо на новий курс з’являються зайві місця. Може бути трохи довше, якщо багато заявок а школи не гумові)) в середньому 2 місяці.
4. Записатися до приїзду в Канаду - не можна. Бо ви повинні надати свій ворк перміт і місцеву адресу, а їх у вас немає ще)
5. Є ще один варіант попасти в школу раніше.
Ідете в школу яка вам подобається. Кажете що хочете навчатися. В них завжди є вільних пару місць які вони не подають до міфі.😉 Часто можна потрапити майже день в день. (Я записалась за тиждень до початку навчання, знайомий за два дні))
Одночасно подаєте заявку до міфі.
Якщо це буде розтягнуто в часі (заявка в січні, а запис через три тижні наприклад) - то міфі можливо вас розподілить в цю ж саму школу не чекаючи 2 місяці.
Я подавала заявку в міфі вже після запису в школу. Тому перший курс я відходила без оплати.
АЛЕ! Українці по Куает не платять вступні 80 доларів (так мені сказали в моїй школі, можливо в інших трохи по іншому)
Потім міфі присилає вам призначену школу. Частіше за все це буде інша школа ніж та в яку ви ходите. Тоді ви ідете в свій секретаріат і робите трансфер в свою. (Це буде трошки заморочливо) Або переходите в іншу куди вам призначило міфі.
Але це варіант лише для тих хто не хоче чекати 2 місяці.)
6. Сайт де подавати заявку тут (всі кнопки активні - і фул тайм, і парт тайм)
www.quebec.ca/education/apprendre-le-francais