Український Монреаль
-
Курси від Міфі. Пишу один раз, закріплюйте, чи шо.😃 1. Є три варіанти. - Фул тайм - кожен день десь з 8-9 до 15-16 - 205 в тиждень плюс 100 проїзд плюс книжки, які треба купляти в школі плюс частково витрати за дитячий садок - платить міфі - Парт тайм - 3-4 рази в тиждень по 3-4 години - 100 в тиждень платить міфі - онлайн - як фул тайм, але без оплати. Якщо призначає онлайн саме міфі а не ви самі обираєте - то воно оплачує як за фул наче. 2. Обрати школу можна тільки на парт тайм, там є кнопка на сайті. На фул тайм призначає міфі. 3. Час очікування десь приблизно 2 місяці. Це логічно, так як в мовних школах один курс триває 8 тижнів. В сежепах 11. Може бути трохи раніше якщо на новий курс з’являються зайві місця. Може бути трохи довше, якщо багато заявок а школи не гумові)) в середньому 2 місяці. 4. Записатися до приїзду в Канаду - не можна. Бо ви повинні надати свій ворк перміт і місцеву адресу, а їх у вас немає ще) 5. Є ще один варіант попасти в школу раніше. Ідете в школу яка вам подобається. Кажете що хочете навчатися. В них завжди є вільних пару місць які вони не подають до міфі.😉 Часто можна потрапити майже день в день. (Я записалась за тиждень до початку навчання, знайомий за два дні)) Одночасно подаєте заявку до міфі. Якщо це буде розтягнуто в часі (заявка в січні, а запис через три тижні наприклад) - то міфі можливо вас розподілить в цю ж саму школу не чекаючи 2 місяці. Я подавала заявку в міфі вже після запису в школу. Тому перший курс я відходила без оплати. АЛЕ! Українці по Куает не платять вступні 80 доларів (так мені сказали в моїй школі, можливо в інших трохи по іншому) Потім міфі присилає вам призначену школу. Частіше за все це буде інша школа ніж та в яку ви ходите. Тоді ви ідете в свій секретаріат і робите трансфер в свою. (Це буде трошки заморочливо) Або переходите в іншу куди вам призначило міфі. Але це варіант лише для тих хто не хоче чекати 2 місяці.) 6. Сайт де подавати заявку тут (всі кнопки активні - і фул тайм, і парт тайм) www.quebec.ca/education/apprendre-le-francais
-
High school of Montreal
-
А ти де ходишь?
-
Так 🥲
-
Та ви й мене заплутали) (Я вже півроку ходжу, дякую)) Так. Ми зараз всі балакаємо про курси францизаціі від міфі. Ви я так зрозуміла - записались самі, заплатили 80 доларів (наче так?) і ходите самі від себе а не від міфі. І міфі вам за це нічого не платить, так?))
-
То йдіть, я ж не проти 😂 я вже заплутався
-
Так. Стоп. Що саме ви платили? Ми зараз кажемо про школи від міфі, коли платять за франсе нам, а не ми))
-
Я все платив, у мене все рівно
-
Ой Вей Знайшли школу на їхніх картах, подивились номер тел школи в Гугл картах і позадавали питання
-
А ось як
-
Як було з міфі? Ви почали ходити раніше і без оплати? Чи як? Міфі вас потім розподілило в цю ж школу що ви знайшли?
-
На сайті нема такої кнопки))
-
Так, офіційно ні. Але в нас в чаті вже є такі випадки) Просто так багато нас наїхало і ми в деяких районах є де тупо немає шкіл. Тому міфі призначає онлайн деяким, і зараховує це як тайм плейн.
-
Я не знаю кого куди призначають, знайшов школу та подзвонив і все чікі найс
-
Я сам обрав)
-
Просто на фул таймі ви не можете обрати школу, тільки на парт тайм. А на фул таймі ви чекаєте поки міфі призначить. (Або шукаєте і записуєтесь самі, але це буде без оплати) Тому мені й дивно що ви пишете - пішли в школу, заключили контракт…)
-
Я читав що ні, хз
-
Я хз😂 шо знаю, то й пишу Пісссс✌🏻
-
Так. За онлайн ні. АЛЕ. Якщо онлайн призначає міфі а не ти сам обираєш - то також платять як за звичайні курси.😃
-
Прийшла, визначили рівень мови, сфотографували, зробили копії документів, наче все. Не пам’ятаю щоб я якийсь контракт підписувала, тільки заяву про прийом. (Хоча б того що я б цей контракт точно перекладала, бо я ніякі незнайомі документи не підписую, а я не пам’ятаю такого…)
29 Jan 2023, 07:13
9026/236661
9 minutes ago