Український Монреаль
-
Як було з міфі? Ви почали ходити раніше і без оплати? Чи як? Міфі вас потім розподілило в цю ж школу що ви знайшли?
-
На сайті нема такої кнопки))
-
Так, офіційно ні. Але в нас в чаті вже є такі випадки) Просто так багато нас наїхало і ми в деяких районах є де тупо немає шкіл. Тому міфі призначає онлайн деяким, і зараховує це як тайм плейн.
-
Я не знаю кого куди призначають, знайшов школу та подзвонив і все чікі найс
-
Я сам обрав)
-
Просто на фул таймі ви не можете обрати школу, тільки на парт тайм. А на фул таймі ви чекаєте поки міфі призначить. (Або шукаєте і записуєтесь самі, але це буде без оплати) Тому мені й дивно що ви пишете - пішли в школу, заключили контракт…)
-
Я читав що ні, хз
-
Я хз😂 шо знаю, то й пишу Пісссс✌🏻
-
Так. За онлайн ні. АЛЕ. Якщо онлайн призначає міфі а не ти сам обираєш - то також платять як за звичайні курси.😃
-
Прийшла, визначили рівень мови, сфотографували, зробили копії документів, наче все. Не пам’ятаю щоб я якийсь контракт підписувала, тільки заяву про прийом. (Хоча б того що я б цей контракт точно перекладала, бо я ніякі незнайомі документи не підписую, а я не пам’ятаю такого…)
-
Мабуть я щось помилився, а це за онлайн нічого не платять
-
є на плас Дез арт і на vieux port de Montréal
-
Де і коли?
-
Якщо міфі призначає парт тайм то платять. В нашій школі наприклад парт тайм ТІЛЬКИ вечірній. Наскільки я знаю в CSAI теж є вечірні курси від міфі з оплатою. Чого тільки зранку?
-
Всі підписують
-
Соточка
-
Платять, але не за вечірні, а якщо зранку до 1 часу
-
Просто прийшла і сіла ? 🙄
-
Шо за альо? Я з червня ходжу - ніде ніяких контрактів не підписувала)
-
Де підписуєш?
29 Jan 2023, 07:13
9036/236416
about an hour ago