Український Монреаль
-
Так, це воно
-
До речі, як я нещодавно дізнався, Hema Québec використовує ці кольори для своїх кампаній зі збирання крові.
-
з 10:00 точно
-
робоча віза на три роки
-
3-5 years
-
Будьте обережні Приїхав в Монреаль знайшов роботу в Старому Порту місце називається QDC Burger працював майже 3 місяці , попросив через тиждень робочі папери , але по не розумінню отримав рекоминдаційний лист Перша зарплатню отримав через 3 тижні , хотя домовленість раз в тиждень перед новим роком дізнався що на весь січень ресторан закривають і пообіцяли виплатити зарплатню 7 січня , я полетів до іншої провінції повідомив працьодавця і попросив вислати чек на адресу але отримував тільки 3 -4 рази ми вислали або вишлемо і нарешті перестали повністю мені відповідати і я не один в такій ситуаці ця свинота кинула ще 2 людей на гроші Посилання на їх інстаграм instagram.com/qdcburger?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Чим довше ти клієнт то краще. Мені вчора дали 135гб за 125$
-
І мені,будь ласка
-
І ще питання, мої знайомі хочуть приїхати в Канаду на декілька тижнів, але по візі куает.. чи можуть вони вказати туризм по приїзду в декларації офіцеру? якщо просто приїхати не користуватись нічим, не реєструватись ніде, самому знімати готель і т.д. .. так можливо ? чи були подібні кейси ?