Український Монреаль
-
Типу всім було по приколу здавати іспити і можна було просто поміняти нічого не здававши? 😆
-
Комусь щось треба з цих речей? Я просто переїжаю в іншу країну і не можу взяти з собою Є ще 2 парі зимого взуття 42 розмір, стіл, та трішки одягу Якщо заберете все за раз то віддам за 150$ +-
-
Так
-
Гарно зробили, а є щось таке для Квебек сіті?
-
Це не останні місяці, це ті хто подав анкету в липні і пізніше) хто до цього ті отримували візітор до кінця паспорту
-
Віза і перміт різні речі. Мова була за тип візи в паспорті. Ворк перміт по програмі кваєт на три роки. Це добре
-
Друзі, питання до тих хто з візою куаєт і можливо їздив в подорож з Канади наприклад Мексика чи Домінікана на тиждень, як на кордоні? Бо мені сьогодні туристичний агент (українка) сказала що треба на дітей (моім 17,5 і 14,5 років) дозвіл від батька на подорожі з Канади типу що канадські офіцери можут не випустити або назад не випустити 🙈але досвіду в неї такого не має і точно сказати не може. Тож питання, поділиться своїм досвідом, або дайте посилання на сайт. П.с місяць тому приїхали, ніхто ніде не питав взагалі про дозвіл батька, при тому що прізвища моє і дітей різні. Дякую.
-
щоб не ризикувати
-
ну так, бо раптом у офіцера буде поганий настрій чи ще щось
-
Можуть питати. Краще дозвіл на руках мати.
-
Я не розумію дозвіл робить батько на перетин кордону України, до чого подорожі з Канади ? Батько знаходиться в Україні на нулі. Я взагалі не можу уявити як він мені його пришле
-
Можна. Просто дата буде за місяць, наприклад. Мені довелося так "перебивати" людину.
-
Можна, але там черга величезна
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, хто здавав біометричні дані у Львові , якщо вже був запис на назначену дату але людина не змогла приїхати , чи можна знову записатись ? Дякую.
-
Тому що батько має знати куди ви у випадку повезете дітей. Кіднеппінг дуже поширена штука . Тут не питання яким чином він може чи ні зробити. Тут питання юридичної площини .
-
Ну є я так розумію різні дозволи, це треба радитись з юристами. Вам батько міг написати в тому дозволі, що не проти щоб діти прямували до Канади. А міг бути дозвіл на всі країни для подорожей/отримання освіти / проживання.
-
Дякую. Я надіслала повторний лист, але вже більше тижня немає відповіді. Тому хвилююсь , чи вони взагалі назначать мені дату.
-
Добре я згодна, але ми українці і я розуміла все це з кордонами України, але в Україні дітям з 16 років ніяких дозволів не потрібно, а тим кому меньш під час воєнного стану теж не потрібно якщо їх супроводжує один з батьків. Ці питання я узгоджувала з прикордонною службою перед вильотом в Канаду
-
Дивлюся квартиру на двох, але це не входить в суму оренди. Тому цікаво скільки це вийде
-
Так то всі платять 😬
29 Jan 2023, 07:13
90515/236700
about 2 hours ago